В желанието си за перфектен шоколадов тен много често се подлагаме на многочасово пребиваване на слънце и пренебрегваме защитата на кожата. Така само увеличаваме вероятността от изгаряне и повреждане на структурата й. А тенът, който постигаме е нетраен и с вреда за кожата в дългосрочен план. Доказано е, че слънцето разрушава колагеновите влакна, уврежда капилярите и е основен виновник за стареенето.

За щастие перфектният здравословен тен е възможен, благодарение на съвременната наука и иновациите в областта на козметиката! Виж как ТУК!

Качествените средства за съблазнителен тен се отличават с високотехнологични и полезни за кожата формули. Сред разнообразието на продукти, решаващи фактори в избора, са съставките и комфорта при използване. Професионално създадените формули гарантират, че загарът ще се разпредели равномерно и красиво върху кожата на тялото, без да позволи слънцето да окаже върху нея вредното си влияние.

SOLIS GLOW Brazilian Tan Effect COLLAGENA Codé лосион има текстура, която способства бързото и удобно нанасяне върху широки повърхности. Универсален вариант под формата на лосион – златната среда между крем и флуид. Качественият лосион се разпределя леко и приятно по кожата, попива добре, не „лепне“, приятен е за използване и не цапа дрехите! Лосионът оставя усещането за коприна върху кожата.

Наред с визуалното подобрение, можем да сме сигурни и в ползите за здравето. Причината е в професионалната и отговорно създадена формула. Тя пази кожата от проявата на възрастови изменения вследствие излагането на слънце. Повече за продукта, вижте ТУК.

ЗА ПЕРФЕКТЕН РАВЕН ТЕН без вредни последици за кожата!

За да сме сигурни в резултата, е важно да се запознаем добре със състава!

Патентованата формула Tyr-excel™ в SOLIS GLOW Brazilian Tan Effect COLLAGENA Codé, ускорява придобиването на равномерен тен, като по естествен път стимулира производството на меланин. Доказано намалява зачервяванията и риска от раздразнение по кожата. Ценната съставка Venuceane™ изглажда текстурата и повишава еластичността.

Хиалуроновата киселина и Колаген COLLAGENA в състава на лосиона се грижат за поддържане на правилната структура и се борят успешно за запазване на младостта и красотата.

Безценното действие на задължителни за красотата масло от гроздови семки, бадемово, слънчогледово, какаово и ленено масла подхранват и витализират кожата, правят я мека и кадифено гладка. Още за съставките, прочетете ТУК.

Много често продуктите за тен имат бронзиращи компоненти, които правят тена неестествен, неравномерен и често с неприятен оттенък.

SOLIS GLOW Brazilian Tan Effect COLLAGENA Codé е с добавени Moonshine® effect pigments златни частици за деликатен блясък и сияние. Оттенъкът, който дава тази съставка, е натурална, без характерния за повечето подобни продукти жълт оттенък.

КАК ДА ИЗПОЛЗВАМЕ?

Лосионът SOLIS GLOW Brazilian Tan Effect COLLAGENA Codé се нанася няколко пъти на ден върху суха кожа. Може да се използва допълнителна слънцезащита над нанесения флуид.

За перфектен, равномерен, изкусителен тен с апетитен блясък и с максимална полза за кожата, поръчай SOLIS GLOW Brazilian Tan Effect COLLAGENA Codé още сега от ТУК.