Дейвид Бекъм сподели, че съпругата му Виктория яде едно и също ястие от 25 години. Докато спортистът обича да експериментира в кухнята и да пробва голямо разнообразие от храни, той се оплака, че здравната фанатичка Виктория рядко се отклонява от менюто си и от години вечеря риба на скара и зеленчуци на пара. 

46-годишният футболист разкри, че жена му само веднъж е опитвала друга храна за вечеря, докато е била бременна с дъщеря им Харпър.

Междувременно спортната звезда отпразнува китайската лунна нова година, като приготви сладко-кисела мандаринска риба, въпреки че изглежда малко вероятно съпругата му да си позволи, тъй като рибата е пържена, а зеленчуците не са приготвени на пара.

Обсъждайки специфичните хранителни навици на Виктория в подкаст, Дейвид обяснява, че става доста емоционален относно храната и виното, когато яде нещо страхотно, и иска да го сподели с всички. В подкаста той изразява съжаление, че е омъжен за някой, който е ял едно и също нещо през последните 25 години. "Откакто я срещнах, тя яде само риба на скара, зеленчуци на пара, много рядко ще се отклони от това.", казва още той.

Единственият път, когато тя вероятно е яла нещо различно всъщност е било, когато е била бременна с Харпър. По думите на Бекъм: "Това беше една от любимите ми вечери. Не мога да си спомня какво беше, но знам, че оттогава не го е яла."

Дейвид също признава, че му харесва да е сам вкъщи, защото може да експериментира в кухнята. Той споделя още:

„Съвсем наскоро бях в изолация за пет дни, защото бях в Италия. Когато се върнах, в един от последните дни на изолацията ми, родителите на Викторияб бяха организирали парти и всъщност не можех да отида на него. Докато бях сам хапнах хубава салата от домати и шалот, месо и чаша вино, и това беше най-удивителното ядене, което бях хапвал от доста дълго време насам. Това са най-невероятните ми следобеди и вечери.“


Виктория преди врема призна, че не яде храна, приготвена в олио, масло или сосове, както и червено месо или млечни продукти. Говорейки пред същия подкаст, дизайнерът казва:

„За повечето ресторанти аз вероятно съм най-лошият кошмар. Обичам зеленчуци на пара, малко балсамов оцет и след това да се подправят. Обичам нещата да се готвят по много прост начин. Не обичам олио, масло или сосове.“

Виктория споделя, че нейната любима храна е парче пълнозърнест препечен хляб със сол, а на рождения си ден празнува с плодова торта.

Междувременно Дейвид сподели видео в Инстаграм, на което експериментира в кухнята на приятеля си Гордън Рамзи. Известният футболист започва готварското си видео с думите: „xīn nián kuài lè“, което на мандарин означава „Честита лунна нова година“.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by David Beckham (@davidbeckham)

 

След като хапна сладко-кисела мандаринска риба, той продължи на мандарин, казвайки на феновете си: "Нека имате просперитет всяка година. Продължете напред с енергичността и жизнеността на тигъра".