Изчислете асцендента в уравнението, но също и вашата Венера, ако сте жена, или вашия Марс, ако сте мъж!

Овен: Абсурдно. Влюбвате се без да мислите в какво и в кого и не се притеснявате какво ще излезе.

Телец: Влюбвате се по-трудно, отколкото вие самите бихте искали. А понякога това усложнява една връзка.

Близнаци: Искате да се влюбите и да останете на едно място, но това, което ви затруднява, е... най-доброто! Тъй като не сте доволни от малкото, опитвате се да видите дали от това, което имате пред себе си, има нещо по-привлекателно за вас и много пъти оставяте възможностите си отворени.

Рак: Вие сте честно влюбено дете. Когато кажете, че ще дадете някъде сърцето си, то не само го давате, но ги и излагате на показ. Единственият проблем е, че не си го искате обратно, когато нещата се объркат.

Лъв: Вие не искате партньор, а лоялен последовател. Човек, с когото можете да си прекарате добре, но ако му нямате доверие, веднага го пускате.

Дева: Вие сте между Лъва, който обича да бъде влюбен, и Везните, които мразят да бъдат в двойка! И все пак вие се влюбвате пасивно, в логиката, в рядката искра, която ще светне в сърцето ви. Търсите необикновеното и често това търсене е дълго.

Везни: Любовта е влюбена във вас! Често се влюбвате, бързо, понякога за кратко, но винаги обичате.

Скорпион: Трудно визмате решение да отворите сърцето си, но това стане ли то е завинаги. След това запечатвате човека, който сте избрали, с всичките му добри и лоши страни. Стига грешките му да не навредят на сигурността, която искате да почувствате с него/нея.

Стрелец: Понякога вие самите не знаете как и кога сте се влюбили, но така или иначе това се случва рядко.

Козирог: Странно. Влюбвате се или много лесно, или изтощително трудно. Нямате нещо междинно. От едно поведение до друго обикновено има горчиви преживявания и много болка.

Водолей: Вие се влюбвате много трудно. Докато преодолеете бариерите на собствения си ум, самото чувство на любов може да ви е подминало!

Риби: Лесно, бързо и неефективно! Точно така се влюбвате в по-голямата част от времето.