Вече е октомври – нов месец, нов сезон, ново начало! И ако искате да го изживеете по възможно най-добрия начин и да извлечете максимално количество позитиви, е добре да знаете какви са скритите капани за вас според зодиакалния ви знак, заради които можете да провалите месеца си, без дори да осъзнавате. Четете нататък!

Овен

Овни, можете да провалите месеца си, ако го прекарате с грешния човек. Премахнете от живота си „отровните“ хора възможно най-скоро, защото няма да успеете да ги поправите, колкото и да ви се иска. Макар и да сте силни, те все пак могат да ви наранят, затова тръгнете си сега, ако не искате вашият октомври да е въртележка от емоции.

Телец

Телци, можете да провалите месеца си, ако прекалено много премисляте всеки свой ход. Да, някои решения изискват повече обмисляне, но други не трябва да са голям проблем. Слушайте сърцето си. Действайте спонтанно. Не е нужно да мерите позитивите и негативите на всеки възможен сценарий, за да направите верния избор. Доверете се на себе си!

Близнаци

Близнаци, можете да провалите своя месец октомври, ако влезете в празнично настроение твърде скоро. Макар и Хелоуин и Коледа да наближават, не си позволявайте да се отпускате. Имате още много работа за вършене преди края на годината. Продължавайте. Не се бавете. Не си взимайте безкрайна почивка. Останете продуктивни.

Рак

Раци, можете да провалите своя месец, ако се опитвате да правите всичко сами. Когато се нуждаете от помощ, позвънете на приятел. Няма да го притесните. Ще се радва да ви помогне. Не е нужно да преминавате през трудностите си сами, но никой няма да разбере колко се нуждаете от него, ако вие самите не кажете. Вие сте правили толкова много за хората през годините – време е да върнат жеста.

Лъв

Лъвове, можете да провалите своя месец октомври, ако чакате идеалния момент. Вие сте перфекционисти, което означава, че сте склонни да отлагате, но все пак не може винаги да отлагате нещата, които искате да направите. Преследвайте своите мечти – независимо дали става дума за мечтана работа или човек, по когото си падате. Не чакайте повече – време е!

Дева

Деви, можете да провалите своя месец, ако очаквате твърде много от себе си. Макар и да имате големи планове за бъдещето си, имате право на своите слаби моменти. Позволено ви е да си взимате почивка, когато се налага. Не е нужно да пиете по десет чаши кафе, за да останете бодри. Отдъхнете си.

Везни

Везни, можете да провалите месеца си, ако прекарвате твърде много време на телефона. Трябва да вместите в графика си и време, в което да се видите лице в лице с приятелите си, за да наваксате. Вечеряйте с родителите си, за да им напомните, че ви липсват. Разговорите по телефона с тях не са достатъчни. Трябва да излизате от дома си и да се забавлявате без помощта на светещ екран.

Скорпион

Скорпиони, можете да провалите своя месец октомври, ако се съмнявате в себе си. Трябва да се надъхвате, когато имате нужда от това. С увереност можете да постигнете успеха. Но ако продължавате да се обиждате и обвинявате, както и да твърдите, че никога няма да успеете да направите нещо, няма да стигнете далеч. Нуждаете се от надежда.

Стрелец

Стрелци, можете да провалите месеца си, ако постоянно се оправдавате как нямате достатъчно време, за да постигнете всичко. Направете си график. Организирайте приоритетите си. Намерете начин да балансирате различните сфери от живота си. Напълно възможно е – просто трябва да вложите усилие и организация.

Козирог

Козирози, можете да провалите своя месец, ако се вместите в предвидима рутина. Макар и постоянството да е хубаво нещо, трябва понякога да излизате от черупката си. Отидете на ново място. Опитайте нещо ново. Не си позволявайте да потънете в сивотата на ежедневието.

Водолей

Водолеи, можете да провалите своя месец октомври, ако останете в зоната си на комфорт. Ако пред вас изскочи възможност, която дори не сте обмисляли, трябва поне да помислите няколко минути, вместо веднага да отказвате. Не знаете какво можете да постигнете, ако си давате повече шансове. Не затваряйте отворените пред вас врати, без дори да сте надникнали какво се крие зад тях.

Риби

Риби, можете да провалите месеца си, ако прекалено много отлагате. Макар и да има много неща, които се надявате да свършите, ще бъде твърде лесно, ако ги оставяте за следващия ден, после за по-следващия и така нататък. Ако искате да се чувствате добре в края на месеца, трябва да полагате усилия за целите си всеки един ден. Не можете да оставяте задачите си за друг път, ако желаете да стигнете някъде.