С наближаването на коледните и новогодишни празници всеки от нас прави равносметка за отминаващата година и план за новата. Мечтите стават повече и все по-разнообразни, а в крайна сметка единственото, което наистина има значение... е нашето здраве! И понеже знаем колко важно е то да бъде наш постоянен спътник през цялата година, заедно с нашите добри приятели от Алпен Фарма решихме да зарадваме трима от вас със страхотни подаръци за новата 2018-та година!

За целта единственото, което трябва да направите, е да споделите с нас вашата вдъхновяваща история за здраве и опита си с Шуслерова сол №3 на Немския хомеопатичен съюз (DHU) и това при какви проблеми ви е помагала най-много. Разбира се, няма игра без подаръци, така че най-интересните отговори ще бъдат наградени със страхотни подаръци: големият победител ще получи комбинация за имунитет от соли №3, 6 и 7, с които да започне новата година, а други двама ще получат книга - „Шуслерови соли и хранене според биоритмите” или "Шуслерови соли за деца" на графиня Ангелика Волфскийл. Имате време до 1.01.2018 г., а на 2.01. ще разберете дали точно вашето име не е сред тези на победителите.

Шуслерова сол №3 железен фосфат, известна повече като солта за първа помощ на имунната система, е задължителна в първите стадии на всички инфекции, като подпомага лечението на силното възпалeние, настинките, грипа, раните, ожулванията, порязванията, както и първите признаци на слънчево изгаряне.

За перфектно здраве през цялата година е препоръчително да добавите и останалите две основни Шуслерови соли, които се грижат за здравия имунитет както на децата, така и на по-възрастните. Това са соли №6 калиев сулфат и № 7 магнезиев фосфат. Общото между всички тях, е че стабилизират имунната система, предпазват от инфекции и укрепват защитните сили на организма. Препоръчителният прем на солите е следният: №3 железен фосфат се приема сутрин, по 3 табл., №6 калиев сулфат - на обед, 3 табл., и №7 магнезиев фосфат - вечер, 3 табл. Солите могат да се смучат или да се разтворят в чаша вода и течността да се пие на малки глътки, като се „дъвче“. За най-добри резултати приемайте поне 2 месеца.

Пожелаваме успех на всички! Бъдете здрави!