Както вече знаете, 2018 е годината на Кучето според китайския зодиак. Ако бебето ви се роди през тази година, то ще има някои от характеристиките на най-добрия приятел на човека - ще бъде весело, балансирано, с интерес към спорта и мило към околните. Децата от зодия Куче са лоялни, честни и интелигентни и силно държат на справедливостта.

Децата, родени в годината на Кучето, са сериозни и имат склонността да се тревожат излишно. Тези хлапета обичат да правят родителите си щастливи и ще бъдат послушни.

Те ще развият личността си доста бързо и рано ще покажат, че харесват честната игра. Ще подкрепят вярванията си с дипломатичност, ще се отнасят еднакво към всеки и определено ще се наслаждават мира и спокойствието.

Децата, родени в годината на Кучето, се държат като малки възрастни. Те са приятелски настроени, мили и притежават страхотно чувство за хумор.

Лични характеристики

Децата, родени в годината на Кучето, са честни, лоялни, със силно чувство за справедливост, имат отворен ум, високи идеали, а също така са толерантни и смели. Казват винаги това, което мислят и макар да са интровертни, обичат да помагат на другите. Имат остър език и силно чувство за дълг.

Таланти

Хлапетата от зодия Куче имат вродено благородство и никога не обичат да правят компромиси. Има стабилен ум и емоционална интелигентност и тези качества го превръщат в роден лидер.

Приятели

Детето лесно би се сприятелило с представители на зодиите Кон, Тигър и Заек. Отношенията с арогантните Дракони и Кози винаги ще завършва с главоболие.

Учене

Децата, родени под знака на кучето, са чувствителни, компетентни, обичат да откриват и прилагат на практика своите интелектуални и социални умения. Вършат работата си навреме и по правилен начин.

Какво се очаква от родителите

Децата, родени под знака на Кучето, се нуждаят от насърчаване. Ако не получават наградите, които искат, стават безразлични към исканията на родителите си. Биха могли да станат инатливи, ако бъдат провокирани, но никога нахални. Тези деца са отлични лидери и демонстрират разбиране и топлина в отношенията си.