Бразилски страсти са обхванали целия свят. Огромна част от господата говорят за Холандия и Германия, головете, положенията, нарушенията...Но като истински дами, дори и в тези смутни футболни времена, ние държим на щастието във връзките си.


Точно заради повишените емоции, а и градуси(по Целзий и алкохолни), трябва да внимавате с половинката си. Ще Ви дадем някои забавни насоки, с които да избегнете скандалите и да запазите любовта си дори след Световното. Ще разгледаме как не трябва да се държим по време на мачовете за Световното според мъжете:

Мрън, мрън...

Няма смисъл. Нито каналът ще се смени, нито отборът, който подкрепяте ще спечели, нито той ще вникне, в това, което казвате. Най-вероятно ще се скарате и то за нищо.

Смяна на канала

Ако го направите, просто следва избухване. Дори и той да спи, при превключването на програмата, моментално ще се събуди и ще започне да недоволства. Ако толкова не желаете да наблюдавате мача, а трябва да останете в същата стая, това е страхотен момент, в който може да усвоите нови умения. Така или иначе половинката ви няма да забележи, че се занимавате с нещо друго. Можете да се научите да плетете или пък да правите оригами, но внимавайте, хартията може да създаде малко шум.

Заставане пред свещения телевизор

Ако мачът не ви е интересен, има голяма вероятност в опитите си да се съсредоточите в играта, да забележите, че на масичката на телевизора има прах. Не го бършете! Изчакайте мачът да свърши или в краен случай поне до рекламите. Заставането пред телевизора вещае неприятни емоции, независимо от резултата на мача. Освен това, ако мъжът ви е суеверен, приближаването до приемника може да бъде прието като намеса в аурата на подкрепяния отбор.

Штттт...

Вероятно звукът на телевизора по време на мач е силно увеличен у вас, но това не значи, че ще заглуши прахосмукачката, кучето на съседите, епилаторът или дори бормашината, ако от скука сте решили да направите лек ремонт.
Тишината е ключова при гледането на мач. Може би ако кихнете, опасността от скандал е най-малка.

Дрън, дрън...

Не коментирайте ако не разбирате от футбол. Ако сте с ново гадже, сигурен успех е да копирате неговите реакции към случващото се – „Еее”, „К’во прайш бе?” и други малко по-нецензурни изрази ще свършат работа.
Ако пък разбирате от футбол, коментирайте играта и отсрамете некомпетентните дами по целия свят!

Дори жените, които живо се интересуват от футбол, няма как да не забележат, когато един футболист е секси или доста странно изглеждащ. Просто ни е в природата да анализираме външния вид, особено ако няма как да видят втренчения ни поглед. Каквото и да си мислите за футболистите, не го споделяйте на глас. Ако одобрявате вида на някой играч, вашият човек може да изревнува. Ако дори леко се подиграете на нечия прическа, може да ви се обидят.

 

Е, да равноправието на половете е факт от много години, но при мачовете ситуацията е по-различна. Много български мъже изреваха, че жени коментират мачовете в телевизионен ефир. Цялата тази еманципация не оставя нищо чисто мъжко за господата. Оставете им нещо, в което те да са по-добри и изявени – в гледането и коментирането на футболни мачове.