Изборът на облекло винаги предизвиква много въпроси, а когато става въпрос за Свети Валентин, объркването може да е още по-голямо. Всички ресторанти, кина и улици са пълни с щастливи двойки, които се наслаждават на този ден.
Ето някои правила, към които повечето хора се стремят:

  • Всяка дама иска да бъде неустоима за мъжа до себе си и да го направи истински щастлив. Именно заради това жените прекарват дълго време в избор на подходящи дрехи, обувки, грим и прическа;
  • Когато чуем за Свети Валентин, веднага си представяме дамско облекло с преобладаващ червен цвят. Не е задължително той да присъства в дрехите ви, за да бъдете привлекателна;
  • Никъде не е казано, че на този празник задължително трябва да си подарявате валентинки и скъпи подаръци. Това е един обикновен ден, който можете да го превърнете в специален и да бъдете романтични заедно с любимия човек.

В днешно време съществуват безброй дизайнерски дамски дрехи, които ще ви помогнат да съберете всички погледи. Когато стане дума за мода, винаги избирайте облекла, които качествени и ви вдъхват увереност и красота, споделят от онлайн магазин Alessa.

Акцент на блуза от нежна дантела

дамски блузи

Подчертавайки формите на тялото си, ще бъдете още по-привлекателна. Дантелата е една от най-нежните материи, които придават самочувствие и допълват дамските дрехи с още детайли.

Падащите рамене на дамската блуза разкриват частица от вас, без да издават истинската ви тайна. Тази загадъчност кара мъжете да се влюбят още повече във вас, искайки да научат и най-малкият детайл.

Фината материя подчертава женствеността и пасва перфектно на всяка дама. Украшенията пробуждат още по-голямо любопитство. Те издават вашата малка тайна, оставяйки много въпроси в човека отсреща.
 

Изискана рокля със секси деколте

 

Ако се притеснявате, че няма да бъдете достатъчно секси за партньора си, то изберете такива дамските дрехи, които ще унищожат и последната капка съмнение. Каква по-добра комбинация от луксозен плюш с пайети, които да следват движенията на тялото ви.

Освен удобна и мека, тази рокля ще накара вашият партньор много бързо да научи езика на тялото и да се съгласява с всяко ваше решение. Единственото, от което той ще се притеснява, са всички мъже, които ще се обръщат след вас.
 
Пришитата дантела на ръкавите и полата прави дамската визия по-елегантна, а дълбокото деколте кара мъжете да забравят всичко, което са искали да ви кажат.
 

Контраст между оголени рамена и широка кройка

 

Никой не е казал, че за да бъде привлекателна една дамска дреха, тя трябва да е плътно по тялото или да присъства дълбоко деколте и къса пола. Понякога комбинацията от няколко обикновени елемента, може да предизвика неочаквано добри резултати.

Широката кройка не само прикрива частите от тялото, които не харесвате, но и предизвиква вниманието на заобикалящите ви хора. Първото нещо, за което ще си помислят, е какво точно се крие под тази рокля.
 
В модата няма правила и всеки е свободен да експериментира с това, което на него му харесва. Оголените рамене могат да се окажат страхотна комбинация с широката кройка, придавайки загадъчност и карайки вашият партньор да пусне въображението си в действие.
 

Женственост във всеки детайл

 

Красота, стил и изящество в едно. Роклята е истинско бижу за всяка нейна притежателка. Дантела и тюл, събрани на едно място, са наистина убийствена комбинация.

Всяка дамска дреха носи своята собствена красота, но тази рокля ще ви накара да се влюбите по-скоро в нея, отколкото във вашия партньор. Уникалните кройки ще ви направят по-женствена от всякога, дръзка и ослепителна.

Може би всяко момиче някога е мечтало поне за малко да се почувства като принцеса. Е, точно сега ще е жалко да пропуснете тази възможност, защото тази дамска дреха ще ви направи наистина такава.
 

Комбинация на панталон с широк и кроп-топ

 

Няма нищо по-хубаво от комбинация между безкрайно удобство и убийствена красота. Широките панталони на Alessa са точното доказателство за обикновена дамска дреха, която може да предизвика безброй комплименти.

Високата талия и широкият колан оформят тялото ви, правейки го още по-предизвикателно. Този панталон ви позволява да експериментирате, съчетавайки го с различни облекла от вашия гардероб.

Безупречната кройка позволява дори да не усещате дрехата върху себе си, давайки ви цялата свобода.