Февруари обикновено е изпълнен с мрачни и студени дни, но в същото време в него се намира и най-горещият и романтичен ден от годината – Свети Валентин!

Въпреки че празникът на влюбените е чудесно извинение да хапнеш повечко шоколад, той е и един чудесен повод да покажеш на любимия човек колко много го обичаш. Независимо дали планираш романтична вечеря, или пък възнамеряваш да излезеш с приятелки, винаги е забавно да избереш какво ще облечеш за срещата. Облеклото за Св. Валентин е препоръчително да бъде женствено, стилно и най-вече – да показва част от личността ти. Така че извади червеното, розовото и кремавото, защото е време да се позабавляваме!

Днес сме ти подготвили няколко примерни комбинации, които са подбрани в зависимост от това как си решила да прекараш вечерта. Общото между всички тях е, че те са еквивалент на страхотните находки, на които попадна дамската част от екипа ни, посещавайки верига магазини Мания. Всяка една от нас остана приятно очарована от предимствата, които ни предложи това забавно офлайн пазаруване - уникални модели, единични бройки, възможността за прекрояване и страхотното отношение на дамите, които ни обслужваха! И ето че е време да споделим и с теб как да направиш този 14-ти февруари още по-незабравим:

Романтична вечеря

Когато си представяме среща за Св. Валентин в ума ни винаги първо изникват свещи, вино рози и изискана вечеря. Романтичната вечеря е класика, защото наистина работи.

За такава вечеря трябва да си преди всичко много елегантна и женствена. Ако имаш червена рокля в гардероба си, сега е време да я свалиш от закачалката и да смаеш любимия си. Разбира се, малката черна рокля никога не излиза от мода, така че можеш да заложиш и на подобен вариант. А пък червеното и черното е романтична комбинация, с която никога няма да сбъркаш!

Ако роклите просто не са твоя любим стил, заложи на черни панталони и елегантна червена блуза. Колкото до бижутата – перлите и диамантите са сигурен избор!

Кино вечер

Може би втората най-популярна среща е романтичната кино вечер. Въпреки че кино вечерите обикновено предизвикват известни разногласия относно филма, на Св. Валентин е логично да гледаш романтичен филм, който да ви подтикне да се държите по-често за ръце или да накланяте глави един към друг...

Относно това, което да облечеш... обикновено на кино ходим с дънки и тениска или широк пуловер, за да ни е максимално удобно, само че тук говорим за среща, така че не бива да си съвсем небрежна. Една такава кино вечер е идеалният момент да облечеш нещо сладко и модерно. Подобни маркови находки, и то на атрактивни цени, можеш да намериш във верига магазини Мания. Ние самите останахме приятно изненадани от качеството на материите и изобилието от стилни открития!

Препоръчваме ти удобни дънки и широк, но очарователен! пуловер. От друга страна, можеш да покажеш малко повече от характера си, например чрез скъсани дънки, кожено яке или любим шал. Единствено те съветваме да не си прекалено елегантна, защото отиваш на кино, и да не обличаш нищо неудобно, макар и убийствено модерно, защото това ще ти попречи да се гушкате и спокойно да се наслаждавате на пуканките и може би на чашата вино след това.

Небрежна среща през деня

Въпреки че Св. Валентин се пада в сряда, може би планираш с любимия ти да се срещнете през деня? Да отидете на обяд, на кафе, на разходка? И след това евентуално да се приберете вкъщи, да си поръчате пица и да си прекарате супер без твърде романтичните глупости, които просто не са ви по вкуса.

Ако не възнамеряваш да отивате на вечерна среща, те съветваме все пак да включиш някои женствени и светивалентински елементи в облеклото си, за да покажеш на обичания от теб човек, че това не е поредната ви среща, а е един по-специален ден!

Когато се обличаш за дневна среща, трябва да избереш нещо удобно, но с мъничко блясък. Женствените поли и удобните, но стилни пуловери са чудесен избор. Прилепналите дънки също са чудесен вариант. Пончото пък е мек и комфортен избор, но то също може да е много сладко и стилно, като само замениш сандалите с ботуши на висок ток, защото все пак сме февруари.

Почувствай се максимално подготвена за романтичните емоции през деня, но едновременно с това модерна и актуална. Препоръчваме ти да се възползваш от множеството намаления във верига магазини Мания, залагайки на нещо семпло и сладко, а защо не и по-екстравагантно!

Активна среща

Ако сте двойка, която иска да прекара празника по малко по-различен начин и не иска да ходи нито на ресторанти, нито на кино, може би сте заложили на по-активна празнична програма. Каране на кънки, лунапарк, ескейп стая, картинг, боулинг са едни от многото варианти за двойките, които искат да се позабавляват заедно, но не държат на прекалено романтичните вечери.

За такава среща, естествено, ти препоръчваме нещо много удобно! Кожените панталони, големите бижута, токчетата, прилепналите блузки и ефирните рокли са забранени! Прилепналите панталони и дънки трябва да са от разтеглива материя, а блузата ти трябва да е съобразена с това, което ще правите – ако ще карате кънки, задължително си облечи удобен мек пуловер от естествена материя. Ако ще се забавлявате вътре, можете да се облечеш на пластове – тънка блузка и голяма жилетка, която да свалиш, щом нещата се разгорещят.

Разбира се, дори при такава среща не можете да отидеш по анцуг. Покажи малко стил с красиво палто и елегантна чанта.

На среща с приятелките

Ако пък възнамеряваш да прекараш вечерта с приятелки, то ти препоръчваме само едно - бъди себе си!

Всяка романтична среща е малко стресираща – винаги ще се чудиш какво да облечеш, каква прическа да си направиш, как да се гримираш, дали тази рокля не е прекалено дръзка, дали мъжете харесват подобни дънки, дали пък няма да кажеш някоя глупост... Но срещите с приятелки са винаги забавни, а това, което ще облечеш, отразява напълно личността ти. Не трябва да мислиш дали гаджето ти ще хареса новото ти пончо, защото е важно ти самата да си го харесаш!

Затова извади най-женствените рокли, най-модерните блузи, най-високите токчета или онзи жесток аутфит, с които приличаш на истинска алфа жена. При среща с приятелки няма как да сбъркаш с облеклото си, ако просто слушаш сърцето си!

Е, избра ли своя валентински аутфит?