Круши и шамфъстък

Крушите са богати на фибри и забавят храносмилането, което ви кара да се чувствате сити по-дълго. Шамфъстъка също е богат на фибри и помага да се поддържа нивото на кръвната захар. Изяжте около 24 шамфъстъка.

Кафе

Звучи произволно, но проучванията показват, че малко кофеин преди тренировка може да ви даде енергия. Сложете обезмаслено мляко или протеин и пийте много вода.

Пълнозърнеста питка с фъстъчено масло и банан

Тази закуска е отлична, защото ви дава здравословни белтъчини и въглехидрати, което ви дава много енергия. Протеина от фъстъченото масло ще ви даде енергия през цялата тренировка.

Нискомаслено шоколадово мляко

Да, звучи странно, но според проучванията, шоколадовото мляко има подходящата комбинация от въглехидрати, калий и протеин, които ще подсилят тренировката ви.

Нискомаслено сирене, пълнозърнеста филийка и портокал

Сиренето ви дава протеин и калций, който помага на мускулите и костите да са здрави, докато пълнозърнестият хляб, със сложните си (разграждат се по-бавно) въглехидрати, подсилва тренировката ви. А защо е портокала? Храни, съдържат и много витамин C помагат на метаболизма да изгаря калориите по-бързо.

Сушени плодове

Стафиди, ябълки и банани. Естествената захар в тях ще се превърне в енергия за тялото ви. Ако не са ви достатъчни, може да комбинирате с протеин.