Вероятно си гледала поне една реклама, в която момиче върви по улицата и всички мъже се обръщат след нея. Искаш ли да бъдеш това момиче? В действителност това не е толкова трудно, ако знаеш какво харесват мъжете в жените повече от всичко друго.

 

Веселото отношение: Звънливият смях и закачливият кикот галят мъжкото ухо и разтапят и най-студеното мъжко сърце. Мъжете харесват веселите, усмихнати и жизнерадостни дами, които имат искрици в очите. Следващия път, когато ти иде "да яхнеш метлата", си помисли колко потенциални ухажори ще отблъснеш...

Начинът, по който изглеждаме с рокли: Винаги е по-лесно да привлечеш мъжкото внимание, когато си облечена добре. Знаеш ли, обаче, че женствената и ефирна рокличка е сред предпочитаните от господата? Опитай се да се откроиш с ярки, лъскави цветове дори в зимния сезон. Избирай си прилепнали дрехи, които подчертават извивките ти. И да, не забравяй приятния свеж аромат, които кара мъжете да изплезват езици!  

Закачливите жестове: Закачливото съблазняване е най-мощното оръжие на дамите! Има толкова много изрази, които те правят сладка, че е срамота да не се възползваш от тях. Застани пред огледалото и се опитай да направиш някои закачливи флирт ходове. Дори да ти изглежда тъпо, не забравяй, че това може да ти спечели цял фен клуб.

Малко кожа: Ако искаш той да се обърне втори, трети път, не прекалявай с голотата. Разкопчей секси ризката с една идея повече, сложи малко по-къса тениска, дънки с ниска талия. Любопитството му ще го накара да наднича отново и отново.

Съблазнителен глас: Ако има нещо, което кара един мъж да настръхва, това е съблазнителният ти глас. Овладяването на изкуството на дрезгавия и игрив глас е ключът към мъжкото внимание. За целта не говори прекалено високо и пискливо. Избягвай писъците и грубия тон. Мекият, нежен и ефирен глас е възбуждащ и привлекателен, а съчетан с кокетно поведение е истинска експлозия.

Жена, която моли за помощ: Това е мечтата на всеки мъж! Мъжете обичат да се чувстват желани, ценени и необходими. Макар жените да ги смятат за мърлячи и мързеливци, това важи само за дългосрочните взаимоотношения. Ако непозната дама се приближи към него с усмивка и го помоли за помощ, той с радост ще се отзове.

Способността на жената да флиртува: Познавате ли жени, които флиртуват само за забавление? Ако ти се чувстваш неудобно да го правиш, си помисли колко изпускаш. Флиртът не означава, че си падаш по него, но един закачлив разговор със сигурност ще ти оправи настроението.  

Използвай тези лесни съвети и се убеди сама, че действат! Не забравяй, че практиката води до съвършенство....