Вярвате или не, тялото ви може да разкрие много за вас самите. Много от нещата правим абсолютно несъзнателно, показвайки по този начин своя характер, вътрешните чувства, страховете, скрити от любопитни очи.             Начинът, по който седите, например?

Ние ви предлагаме един простичък тест, с помощта на който можете да научите малко повече за себе си, а и за другите около вас.

А. Събрани колене, раздалечени стъпала

Вие сте творчески и обаятелен човек, макар по душа да си оставате дете. Имате удивителна способност непринудено да превключвате от една работа на друга, но трудно се концентрирате върху една за по-дълго време. Хората край вас се чувстват спокойни, незабелязвайки, че сте свикнали първо да говорите, а после да обмисляте казаното. С пренебрежение се отнасяте към своите проблеми и смятате, че те могат да се решат сами. Ако това не се случи, прехвърляте ги на някой друг, за да не се обременявате и да губите ценно време.

Б. Кръстосани крака

Вие сте мечтател с богато въображение. Вашият ум е пълен със свежи идеи, които хората оценяват по достойнство. Такива сте вие - много често душата на компанията. Не търпите рутината, обичате да пътувате, често сменяте прическата си, работата, партньора си и даже мястото за живеене. Не губите време за неща, които не ви правят щастливи.

C. Събрани стъпала, раздалечени колене

Вие внимателно обмисляте своите решения, преди да направите избор, искате всичко да бъде идеално. Вие сте много предвидливи и даже малко претенциозни. В същото време сте хронично неорганизирани, но във вашия хаос има все пак някаква логика и всяка вещ си има свое място. Имате лек проблем с фокусирането и често при разговор се отклонявате от темата. Възможно е другите да ви считат за високомерни, защото често не обръщате внимание на това, което ви говори вашият опонент.

D. Крака, събрани един до друг

Вие не обичате да се карате с никого или да показвате емоциите си публично. Чувствате се неловко ако другите изясняват отношенията си пред вас. Прегръдките и целувките за вас са нещо съвсем интимно и лично. Хората, които са стъпили с цяло ходило, нямат проблем с изразяването на чувствата си. Вие сте открити и даже понякога сте малко груби. Освен това сте педантични.

Тези, които не стъпват на цяло ходило, имат проблем с общуването. Не може да се каже, че сте сдържани, но всъщност приемате всичко присърце и незабавно сте готови да се опълчите срещу целия свят.

Е. Събрани и леко наклонени крака

Вие никога не бързате и смятате, че всичко става, когато му дойде времето. Вие сте упорити, настойчиви и не се предавате докато не постигнете целите си. Според вас външният вид играе голямо значение и влагате много усилия, за да изглеждате възможно най-добре. Това ви дава увереност. Вие сте раними и трудно приемате критика.