Всички смятаме, че популярните личности са перфектни и понякога забравяме, че и те всъщност са хора. Или поне, докато не видим снимките им по бански и не си припомним, че те имат съвсем същите проблеми като нас. И макар фигурите им да не са напълно съвършени, някои звезди дават чудесен пример, като говорят открито за недостатъците си. Вижте какво мислят 17 популярни личности за целулита си.

1. „Ужасно е, че списанията публикуват снимки на звезди с целулит и ги коментират. Ама разбира се, че и ние имаме целулит – все пак не сме роботи!“, заявява Кели Кларксън.

2. „Имам целулит. И какво от това? Никога не съм твърдяла, че съм перфектна. Невероятно е, че хората си мислят, че само защото си под светлината на прожекторите, това означава, че нямаш недостатъци. Понякога напълнявам рязко и въпреки това се чувствам чудесно, защото си мисля: „Заслужаваше си! Виждате ли тази трапчинка целулит тук? Получих го, хапвайки цяла кофичка от любимия ми сладолед с бисквити и съм щастлива!“, категорична е Ким Кардашиан.

3. „Изглеждам като повечето хора, които виждате по улицата. Нямам перфектни гърди и имам целулит – разбира се, все пак имам и извивки. Ако това, че и аз притежавам недостатъци е нещо, което кара жените да се чувстват по-силни, това е чудесно!“ – смята Кейт Уинслет.

4. „Всички ние имаме целулит. Дори и супермоделите. Ходила съм на ревютата им и съм си мислила „Ха, тази клечка има целулит!“. Това е в природата ни. Ако нямахме целулит, нямаше да бъдем хора.“, споделя Сандра Бълок.

5. „По време на ваканцията си в Кабо носих бански за първи път от години. Дълго време се страхувах, тъй като преди време някой беше направил приближена снимка на целулита ми и беше ужасно. Приех го твърде лично“, спомня си Лорън Конрад.

6. „Бях на 16 години, когато някой ме беше заснел как се навеждам и беше продал снимката на списание, което от своя страна беше написало цяла статия за целулита ми. Толкова се разстроих, че не обух къси панталонки поне 5 години“, разказва Хейдън Панетиер.

7. „Имам целулит, признавам. Но понякога просто си казвам „По дяволите всичко, ще си облека бански“, уверено заявява Синди Крауфорд.

8. „Чувствах се напълно свободна, когато осъзнах, че никога няма да се побера в матрицата, в която обществото очаква да се впиша. Никога няма да бъда достатъчно перфектна за индустрия, която измерва външния вид в гънки, извивки и целулит. Въпреки това аз обичам всяка част от себе си.“, категорична е Ашли Греъм.

9. „Трябва да има кукла Барби с целулит! Все пак поне 95% от жените в света имат!“ – пише Деми Ловато в профила си в Туитър.

10. „Гърдите ми са увиснали, имам целулит, бедрата ми са по-големи... но това ми харесва.“ – Джесика Алба разказва за това как се е променило тялото й след раждането на дъщеря си.

11. „Очевидно е, че фигурата ми не е съвършена, но това да ходя на пътешествие до всяко местенце, в което продават сладолед в Южните щати си заслужава целулита.“ – Блейк Лайвли определено знае как да намери позитивната страна на всичко.

12. „Имам коремче. Имам и целулит. И въпреки това все още заслужавам любов“, заявява Ейми Шумър.

13. „Аз, честно да си призная, имам целулит. Просто успявам да го прикрия.“, признава си Кейти Пери.

14. „Винаги съм имала голямо дупе и искам да си го запазя такова, каквото е – с целулита и всичко останало. Не съм перфектна, но обичам извивките си!“, категорична е Холи Мадисън.

15. „Имам целулит. Имам и стрии. А гърдите ми никак не са такива, каквито бяха преди да кърмя двете си деца.“, споделя Рийз Уидърспуун.

16. „Не обичам да вечерям с хора, които ядат колкото птиченце, нито самата аз ям по толкова. Нашият бизнес е странен – нося втори размер, а съм смятана за леко закръглена. Важно е да напомним на младите момичета, че и слабите момиченца имат целулит, дори Холи Бери също има целулит, а това, което виждате по снимките просто не е истина.“, смело заявява София Буш.

17. „От едно списание ме бяха снимали на Хаваите и бяха публикували снимките ми, ограждайки целулита ми в кръгче. Когато видях статията започнах да се потя и да си мисля – „О, Боже, някой не ме харесва!“. Но колкото повече гледах снимката, толкова повече си мислех „Изглеждам чудесно.“ Извинете, че имам човешки крака, изградени от мускули, кожа и мазнини. Упс. Сякаш трябва да се извинявам за това? Имам няколко излишни килограма, простете ми за което, но в крайна сметка бях щастлива от снимката, която видях и си казах: „Харесвам тялото си. Имам целулит. Свиквайте“. Все пак не съм модел на бедра – аз съм актриса.“, уверено разказва Кристен Бел.