Любовта е нещо, за което всеки мечтае, макар и е да е доста трудно да се намери. Много хора мечтаят за онзи човек, който да ги изпълва, но и който не само ще бъде до тях, но и ще ги разбира. Но кой не иска това? Любовта е приказка. Кой не иска щастлив край?

За съжаление, тя невинаги изглежда по този начин. Може да сме срещнали перфектния човек и връзката да е идеална, но в даден момент тя да приключи. Възможно е това се случи повече от един път. Защо това е така? Понякога е трудно да стигнеш до същинския проблем.

За да ти помогнем да разкриеш къде се корени проблемът, ти предлагаме да направиш един лесен личностен тест, който ще ти отнеме само няколко минути, за да намериш правилния отговор. Това, което се изисква от теб, е да погледнеш картинката и да запомниш онова, което първо е привлякло вниманието ти. След като го направиш, провери какво разкрива видяното.

Ето я и снимката:

Провери резултата си тук:

Ръцете

Ако първо видиш ръце, това, което те възпира в любовта е страхът от физическа интимност. На много хора им е трудно да имат романтична връзка, защото имат някаква антипатия към докосването по някаква причина. Не си мисли, че заради това не намираш истинската любов. Тази, която си заслужава, ще изчака, докато си готова да свалиш преградите си.

Таванът

Ако си видяла първо тавана, това, което ти пречи в любовта са очакванията ти. Ти не си сноб, но ако половинката ти не ти отдава цялото си внимание, когато му говориш или не те изслушва всеки път за всичко, не си губиш времето. Отпусни се и не позволявай на това да ти попречи да бъдеш щастлива.

Небето

Ако първото, което си видяла е небето, то това, което те спира от истинската любов, е страхът от това някой да те нарани. Ти си обичлива и отворена за любовта, но си и наивна, което обяснява защо се притесняваш от всяка следваща връзка. Всички имаме минало, но не трябва да го оставяш да ти пречи за страхотното бъдеще, което те очаква, защото така няма да постигнеш нищо.