Знаем, че не сме съвършени, затова не трябва да очакваме това и от половинката си. Има някои неща обаче, които е добре да знаем, ако искаме да изградим трайна връзка. Разбери какви са те за него според зодията му още сега: 

Овен - Винаги ще бъде малко по-добър от теб

Овенът просто трябва да бъде прав, но не очаквай да спори, а по-скоро да намери начин да е такъв за всичко. Способен е да се „позиционира“ малко по-високо от другите хора. А ако го „догониш“, ще положи усилия да се докаже като по-умен и по-успешен. Запомни, че Овенът има нужда да води и иска да бъде следван.

Телец – Стандартите му са непредвидими и високи

Много хора имат високи стандарти, но много малко от тях имат така „развиващи се“, както тези на Телеца. Не само че очаква най-доброто, но и концепцията му за нещата никога не е една и съща за дълго и ще се чувстваш така, сякаш никога не си му достатъчна. Дори и да те обича много, ще усетиш мълчаливото желание да станеш малко по-добра, отколкото си.

Близнаци – Егото им вади най-доброто от тях

Тази зодия има толкова много невероятни черти - те са лоялни, любящи, креативни и страстни... но също така лесно могат да се повлияят от желанията на егото си. Не приемат граници лесно и често се гневят, ако другите не задоволят желанията им. Освен това не разбират веднага за чувствата на тези около тях.

Рак – Избухва без причина

Най-лошата част във връзката с тази зодия е, че Ракът е склонен към ирационални емоции и е невъзможно да го разбереш. Често реагира прекалено емоционално на нещо, случващо се около него. Най-добре изчакай да се успокои и не се опитвай да спориш с него, когато е разстроен. Понякога ще ти се струва, че си по-скоро родител, отколкото любима...

Лъв – „Алергичен“ е към критика

Съществена част от здравословната връзка с него е способността да не се спори без причина. Трябва да можете да си кажете какво наистина изпитвате и как другият трябва да преосмисли своите действия или навици заради връзката ви. Това ще бъде много трудно за Лъва, тъй като той не приема така лесно критика. И не, няма да се промени, освен ако няма основателна причина за това... и ще е предизвикателство да намериш начин да го накараш да го направи.

Дева - Реагира прекалено на всичко

Девата изглежда хладнокръвна, но умело прикрива много от емоциите си (което не е здравословно). Това обаче неизбежно води до свръхреакции към някои неща и се поражда параноя за това какво другите хора мислят за нея или някакъв друг вид ирационален страх. Затова не взимай прекалено насериозно всичките силни емоции на тази зодия, а просто изчакай да преминат и нещата да се успокоят.

Везни - Никога няма да си достатъчно добра за тях

Везните имат по-високи стандарти само към един човек освен към самите себе си - техния партньор. Те имат безумна нужда от романтика и красота в живота и непрекъснато ги търсят. Могат да ги получат от човека до себе си, така че по-добре да си готова да им ги дадеш, докато все още ги искат.

Скорпион - Винаги има нужда от малко повече, отколкото можеш да дадеш

Скорпионът обича дълбоко, макар това обикновено да се губи с чувството му за хумор, с което премахва уязвимостта си. Тази зодия се нуждае от много увереност и одобрение, които да ги крепят, а най-много ги иска от партньора си. Скорпионът винаги ще желае да се чувства обичан и ценен и не е изключено тази нужда да се превърне в бреме, тъй като винаги ще се опитва да спечели от твоята привързаност, дори ако вече я има.

Стрелец – Винаги е с „единия крак навън“

Не че Стрелецът не може да се обвърже (може и го прави), но сякаш винаги гледа към „следващото голямо нещо“. Мечтае за ново пътуване, нов проект, ново приятелство, всичко, което продължава да го движи напред. Често може да кара да се чувстваш недостатъчно добра, дори ако наистина те обича. Просто приеми, че Стрелецът е авантюрист по природа и има нужда от развитие.

Козирог – Противопоставя се на промяната

Козирогът е най-щастлив, когато е сигурен какво ще се случи и какви са отношенията ви. Тази зодия се бори много във връзките си, защото не харесва неизвестността и може би точно заради това често се превръща в странно кълбо от досадна пасивност и твърдоглавост. Да, не е най-доброто им качество, но ако си обвързана с Козирог най-добре се научи да се справяш с това.

Водолей - Невинаги ще си на първо място

Ако партньорът ти е Водолей, може би вече си разбрала, че невинаги ще си негов пръв приоритет. Не че не се интересува от теб, но е по-скоро отдаден на работа, приятели, пътувания или нещо друго, което отговаря на желанията му. Ти си част от света на Водолея, но не и центъра му. Ако не можеш да се справиш с това, значи просто той не е за теб. 

Риби – Доверява се на чувствата си твърде много

Рибите са емоционални и често се доверяват на чувствата си повече, отколкото би трябвало. Нормално е да чувстваш съмнения във взаимоотношенията си понякога, но знай, че Рибите приемат това много сериозно. Ще трябва да се научиш да „плуваш“ в най-объркващите води на тази зодия, ако искаш да си част от живота им!