Седмицата ще ви даде възможност да опознаете себе си и да се съсредоточите върху емоциите си.

Карта Таро на седмицата от 19 до 25 февруари - Седмица чаши

Тази седмица бъдете по-внимателни към емоциите си от всякога. Те ще ви кажат по-добре от всеки друг път какво искате, към какво сте привлечени и какво ще ви помогне да постигнете живота на мечтите си. Прекарайте време в мечтаене, дайте воля на въображението си и се отдайте на полета на фантазията си. Тази седмица енергията е такава, че отваря напълно нови аспекти на реалността и ще ви даде нова гледна точка над настоящата ситуация. Доверете се на шестото си чувство, защото то ще ви отведе точно там, където трябва да отидете.

Веднага щом усетите, че сте получили отговор, започнете да вървите към целта, която сте си поставили и направете първата крачка. В противен случай можете да останете на етапа на илюзиите и да „заседнете“ в очакванията си и в резултат на това да не сбъднете мечтите си в скоро време.

В личния живот е възможно да започнете да изразявате чувствата си по неочаквани начини, може да сте по-импулсивни или да започнете да гледате на партньора си „през розови очила“. В зависимост от намеренията ви можете да ги оставите на очите си, или да ги свалите, за да се наситите на истинското очарование. Но най-важното нещо, което трябва да запомните в близко бъдеще е, че вие самите може да не знаете какво искате или да сте в другата крайност и да искате да получите всичко наведнъж. Човек, който е в плен на такива небалансирани емоции, може да се опияни от щастието. Най-добрият вариант да изразите тази разнородни чувства в момента би бил творческият подход и съсредоточаване в работните задължения.