Вселената ви съветва да се вслушвате в интуицията си.

Карта Таро на седмицата от 25 март до 31 март – Висшата Жрица

Тази седмица навикът ви да гледате рационално на ситуациите ще мине на заден план, а интуицията ви ще е тази, която ще трябва да слушате през следващите седем дни. Доверете се на вътрешния си глас, защото той ще ви отведе там, за където душата ви наистина копнее. Определено е трудно да се приеме факта, че това, което наистина искаш да намериш, вече е вътре в теб.

Всеки от нас ще се убеди в това още в следващите дни. Обърнете внимание на сънищата си, тъй като те също могат да съдържат важни напътствия. Да чуете (и послушате) вътрешния си глас е най-големият подарък, който да си направите тази седмица. Ако успеете, това ще бъде голяма стъпка към вътрешното ви спокойствие.

Картата Таро Висшата Жрица, която ни се падна тази седмица, говори не толкова за материалните облаги, а за по-фини и „дълбоки“ неща, като разкриване на тайни, общуване с душата и осъзнаване на важни неща. През тази седмица ще разберете, че важната информация, която ще ви стане достъпна в точното време и на точното място, ще бъде по-ценна и от злато.

Обърнете внимание на малките случайности и съвпадения и се вслушвайте внимателно във всякакви подсказки. А друго интересно събитие за седмицата е, че някои хора ги очаква среща с разбираща, любяща жена или мъж с нежен характер. Този човек ще се превърне в истинско съкровище, което ще озари живота им.