Разтълкувайте посланието на Вселената за следващите няколко дни.

Карта Таро на седмицата от 1 до 7 април - Мир

Прогнозата е символична и изпълнена с надежда. Можете да разчитате на успех: очаква ви щастлив край на хода на събитията, а може би ще постигнете цел, много по-висока от тази, към която сте се стремили. Дишайте пълноценно и си дайте позволение да преследвате мечтите си.

През тази седмица сякаш всичко ще се подреди за вас. Правилните хора ще бъдат привлечени, а някои ще отпаднат. Пари, взаимоотношения, здраве - навсякъде има хармония и подобрение.

В кариерата може да обърнете внимание на международните отношения - това е благоприятен период за тях. Насочете енергията си към разширяване на бизнеса си, разнообразете перспективите си. Възможно е да ви очаква напълно нов етап. Преместване, ново работно място, което да открие пред вас нови хоризонти, както и широко признание, слава и реализация на плановете.

В личните отношения се очаква помирение или изчезване на враждебността. Противоположностите ще се обединят в правилните точки на контакт и хармонично ще се допълват. Освен това могат да се създадат нови интересни познанства. Мир, комфорт и равновесие са това, което любящите сърца ще почувстват за радост и на двамата.