За да не пропуснете изгодно предложение, Вселената препоръчва да не се отдавате на мързел.

Карта Таро на седмицата от 13 до 19 ноември - Четворка чаши

Мотото на тази седмица е цитат от Линда Еванджелиста: „За по-малко от десет хиляди долара дори няма да стана от леглото“. Има огромен шанс да се потопите в толкова мързеливо настроение, че дори и да ви бъде направено предложение, което преди да е представлявало интерес за вас, то сега ще бъде посрещнато с искрено недоумение.

Картите Таро обаче препоръчват да не пропускате такава привлекателна възможност, a да се възползвате от нея ако ви се отдаде шанс. От една страна, да подложите на изпитание силата на волята си не е най-добрата идея, но от друга страна, би било жалко да пропуснете такива дълго чакани предложения, само защото сте се поддали на инертното си моментно състояние. Погледнете трезво на ситуацията и отделете емоциите от фактите.

В същото време си струва да се отбележи, че през седмицата интуицията може да не ви излъже. Това е в случай, че не говорим за перфектната възможност, която вече споменахме. Например, технологиите на работното място могат да не работят както трябва и това с право да ви ядоса, отправено предложение към вас ще ви накара да се съмнявате в истинността му, или пък половинката ви ще изпита основателно недоволство относно дадена ситуация. Друг например е, че може да срещнете неочаквани препятствия или пречки в различни аспекти на живота си. А малките неща в ежедневието ви няма да допринасят за това да се чувствате ентусиазирани.

Тази седмица има шанс да получите истински „подарък“ от съдбата, който да събуди у вас чувство на безпокойство, объркване, въпроси и извинения като тези от сорта на „Защо ми трябва това сега? Седя си на дивана и ми е толкова хубаво.“ Не забравяйте обаче, че когато промените обичайния си начин на живот, може да ви е трудно да разберете чувствата си. Особено когато става дума за реално постижим успех, който не се приема на сериозно.