Решението на сложен проблем ще се появи, когато най-малко очаквате.

Карта Таро на седмицата от 27 ноември до 3 декември – Шестица мечове

През тази седмица можете да очаквате решаване на конфузна ситуация, която ви е безпокояла в последно време. Не се тревожете, ще се намери изход и това ще бъде най-добрата новина, която ще получите през седмицата. А дори и да не успеете напълно да разрешите проблема, най-разумното решение за вас в момента би било да се дистанцирате от ситуацията.

В класическата Таро колода, на Шестица мечове са изобразени майка и дете в лодка, управлявана от лодкар. Тази карта се появява, за да ви напомни, че е необходимо да отидете на други житейски „брегове“. Дори ако новата посока не ви вдъхва доверие първоначално, не се притеснявайте, това чувство е нормално. Важно е да знаете обаче, че движението в тази посока ще ви донесе спокойствие и сигурност.

В близко бъдеще са възможни промени в работен план. Дейностите, които ви стават все по-трудни за изпълнение, ще бъдат заменени от по-успешни такива, а пред вас ще се появят повече възможности и ще имате повече свобода на действието. Като всяка промяна и тази ще изглежда трудна в началото, но в процеса на работа ще видите, че предприемането на тази решителна стъпка е било във ваша полза и е станало вашият пробив в професионален аспект.

През тази седмица не бива да се изненадвате ако настъпят и промени в личния ви живот. Ваше внезапно заминаване, или физическа дистанция между вас и партньора ви всъщност ще съживят отношенията ви. А ако ситуацията е много по-крайна и дори става въпрос за развод, тогава картата ви съветва да се свържете с мъж, който ще ви помогне с преместването. Кой знае докъде може да ви отведе в такъв случай това пътуване до нови житейски „брегове“?