Катрин Зита-Джоунс използва своя профил в Инстаграм, за да напише мило обръщение към своя най-добър приятел и съпруг – Майкъл Дъглас, по случай годишнината от сватбата им.

73-годишният Майкъл и 48-годишната Катрин отпразнуваха своята 17-та годишнина на 19 ноември. Звездата от „Маската на Зоро“ публикува снимка от сватбата си и към нея написа:

„Преди 17 години на този ден казах „да“ на моя най-добър приятел и баща на 2-месечния ни син. Тогава си мислех, че по-хубаво просто не може да стане, но ето че стана. Честита годишнина, скъпи мой Майкъл. С теб в живота ми, както и с Дилън и Карис, всеки ден е като 12-часово парти в „Плаза“ в Ню Йорк. Обичам те!“

Катрин неведнъж е споделяла, че ключът към техния щастлив и дълъг брак е способността им да се изслушват. Брюнетката казва, че никога не са били по-сплотени и по-щастливи, след като Майкъл е победил рака, а тя продължава да се бори със своето биполярно разстройство.

„Аз съм наистина благословена. Имам съпруг, който ме изслушва, и аз съм съпруга, която изслушва съпруга си, казва Катрин. Ето защо, въпреки че във всеки брак има върхове и спадове, днес сме наистина щастливи. Имам здрав съпруг, здрава майка и две жизнени, здрави деца. Мисля, че когато си здрав, всичко останало си идва на мястото.“

Двойката има две деца – 17-годишният Дилън и 14-годишната Карис. През август Дилън отпразнува своя 17-ти рожден ден и майка му не пропусна да го поздрави с това трогателно и мило видео:

 

Публикация, споделена от Catherine Zeta-Jones (@catherinezetajones) на

 

Надяваме се двойката да се радва на още много годишнини заедно!