По телефона ще ги познаете – стилните градски момичета

„Разликата между стила и модата е качеството” твърди дизайнерът-легенда Джорджо Армани и сме напълно съгласни с него. Стилът има много проявления – от това как комбинирате дрехи и аксесоари до начина, по който пиете капучиното си или как излизате от колата.

Във всички случаи собственият стил винаги се забелязва и определя мнението на околните за вас. Сред най-отчетливите проявления на стила са аксесоарите, които подбирате, като неизменна част от тях е и мобилният ви телефон. Той издава темперамент, класа и настроение. Понятия, които на английски се съдържат в думата VIBE, избрана от Lenovo за премиум серията им с мобилни телефони. Първият модел от семейството на VIBE бе фаблетът Vibe Z2 Pro, а от декември в България е бижуто на линията – VIBE X2, който предизвика истински фурор сред дамите. Успехът на модела се крие в уникалния многопластов дизайн, мощния процесор и възможността за избор на цвят: бял, червен или златен.

Всеки от цветовите нюанси е създаден така, че да отговаря на различен типаж модерно градско момиче и да подчертава индивидуалния стил на младите дами. Вижте какво се крие зад всеки от трите нюанса и проверете кой отговаря на вашия темперамент:

Бял VIBE X2

Със своя изчистен дизайн моделът е перфектното бижу за любителите на класически линии, непреходна елегантност и ефирна лекота. Белият VIBE X2 в комбинация със сиво и черно е перфектното допълнение към всеки тоалет, придава доза модерна изисканост и издава дизайнерски тип личност. Ще го откриете в Lenovo Exclusive Store и в магазините на Telenor.

 


Златен VIBE X2

Той е за всички артистични натури, които обичат нестандартните комбинации от цветове. Деликатният златен корпус е умело комбиниран с топли оранжеви нюанси, които носят радостта от живота и усещането за свобода – дори при комбинирането на дрехи и аксесоари. Ще го откриете в Lenovo Exclusive Store и в магазините на Telenor. 

 


Червен VIBE X2

Без съмнение фаворитът на пламенните натури. Той издава непоколебимост, желание за победа и комуникативност. Корпусът в наситено червено няма да ви остави незабелязани и ще превърне VIBE X2 във ваша запазена марка. VIBE X2 можете да немерите в Lenovo Exclusive Store и в обектите на Telenor.
Който и от цветовете телефон VIBE X2 да изберете, той ще направи стила ви още по-неповторим и ще ви даде още по-голяма увереност. Ще имате още една интересна тема за разговор, за да подчертаете добрия си вкус и усет за модни тенденции.


VIBE X2 е и перфектния подарък за 14 февруари за влюбените от пръв поглед в модата и общуването градски момичета. Повече за VIBE X2 можете да видите на: http://shop.lenovo.com/bg/bg/smartphones/vibe/vibe-x2/