Юли – както обичам да казвам „Юли родени са звездите!”. Вече усетихте пристрастието ми, нали?  Продължаваме с характеристика на тези летни момичета – те са предпазливи, допускат до себе си малко хора, т.е техните истински приятели. Потайни са, горди, честолюбиви, рядко ще ги видите да си признаят грешките, освен ако не е замесена любов. Отнасят се добре и с тези, които не харесват, защото не са привърженички на споровете. Доста често ги обхваща носталгия по изминалите дни. И стигнахме до най-важното – ако една юлска красавица ви разкрие любовта си, накарате ли я да ревнува, да ви гони, защото се правите на прекалено недостъпен или да страда по някакъв друг начин, то вие ще допуснете най-голямата грешка в живота си.



Август – горещи и диви. Това са дамите, които не може да разигравате, на чиито глави няма как да се качите и за които не бива да сте сигурни, че няма да ви изневерят. Те си падат малко егоисти, но пък са изключително щедри. Имат страхотно чувство за хумор и определено обичат да са под прожекторите, особено ако наоколо има и мъжко присъствие. Така че, изводът е не ги ядосвайте, дарявайте ги с нужното внимание и няма да съжалявате.

Септември – практични, кротки, смирени, за тях думите „спорт и дисциплина” важат с пълна сила. Не смейте да ги предадете и да им забиете нож в гърба, защото след това, той ще се окаже в главата ви. Отмъщават по най-лошия начин. Почитателки са на дългите сериозни връзки, така че секс за една вечер с тях, ще получите доста трудно. Държат половинката им да отговаря на определени критерии и изисквания, така че ако искате да спечелите сърцето на септемврийска дама, трябва да носите на критика.

Октомври – октомврийските „мъжки момичета” са решителни, силни и независими.. но само на пръв поглед. Ако ги опознаете, ще видите тяхната нежна и емоционална страна. Почти не плачат пред други хора, предпочитат да го правят, когато са сами със себе си. Интелигентността им е на най-високо ниво, така че могат да се „справят” с всеки характер. Някак винаги се получава така, че те са правите. По тази причина, няма да сбъркате, ако се вслушате в думите  и съветите, които ви дадат.



Ноември – тези момичета са винаги с „един гърди напред”. Винаги пред вас, те „надушват” лъжата, още преди да бъде изречена. Изключително смели и прозорливи, но и доста избухливи, особено ако нещо не стане по техния начин. Една уникална способност е да ви гледат с усмивка, и едновременно с това да ви изравнят със земята. Когато мъж ги допусне в сърцето си, те остават там завинаги, независимо дали той остава тяхна половинка или се превръща в бивша такава. Най-хубавото им качество – казват истината винаги, затова не ги предизвиквайте.

Декември – истинските късметлийки, те не могат да останат в затруднено положение при никакви обстоятелства. Винаги се измъкват, понякога са прибързани, търпението им бързо се изчерпва, но пък са изключително забавни. Очароват за секунди, мислят за вас, не за себе си. Единственото, с което може да ви изнервят, са някои прекалено наивни мечти, планове и житейски уроци.

 
 
Останалите месеци може да видите тук