Кехлибарът привлича с нереалната си светлина, която е толкова подобна на слънчев лъч, греещ сред жълтите есенни листа. Ще бъдете очаровани от този дизайн и ще омагьосате с него и околните!

На кехлибарения маникюр просто ще искате да се възхищавате и да наблюдавате до безкрай оттенъците му сред всички нюанси на златната есен. И колкото по-студено е навън, толкова по-подходящ ще бъде този дизайн.

Всъщност не е толкова прост, колкото може да изглежда на пръв поглед. В него има и препратка към лурекс, и спомен за кадифени панделки от детството ни, и залези, които пазят мечтите ни... Вдъхновен е, разбира се, от горещите тенденции в социалните мрежи!

Кехлибарените нокти са причудлива алтернатива на по-класическите нюанси на есенния маникюр - бордо тонове, среднощно син френски и богато горско зелено.

Стилистите твърдят, че ще сте чувствате комфортно с него и са прави! Този кехлибар върху ноктите ще се комбинира хармонично с пухкави шалове и най-меките джъмпери, които ни предпазват от лошо време.

Лесно е да повторите този маникюр. Основното нещо е да изберете жълтеникаво-медена основа и да не забравяте за блестящия златен или бронзов завършек. Ако нямате достатъчно обем, можете да добавите и слой прозрачно гланцово покритие.