Огледайте добре картината, за да видите в какъв ред откривате силуетите в нея.

Фокусирайте се върху слeдните неща:

1. Кои животни открихте най-бързо?

2. Колко бързи открихте останалите?

3. Колко открихте и кои?

 

Животните, които сте открили първо, изразяват вътрешния ви свят и най-характерните черти на личността ви. Учени са доказали, че различните предпочитания към животни обуславят и различни характери в хората. Ето детайли за вас според това, което сте намерили най-бързо:

Птица: Пред вас се е появила първо птицата. Това означава, че сте по-екстровертни и имате експресивна самоличност.

Рак: Видели сте първо рака. Най-вероятно имате прекрасно чувство за хумор и сте щастлив и усмихнат.

Кон: Обикновено се „показва“ на хора, които са по-независими и носят свободен дух.

Делфин: Носите в себе си много артистичност и креативност.

Патета: Тази картинка се намира по-трудно от останалите. Ако сте я намерили първа, това означава, че обръщате сериозно внимание на детайлите и умеете да се фокусирате.


Мечка: Виждайки ревящата мечка, означава, че сте роден лидер с много силен характер.

Кученце – Намерили сте първо кученцето? Вие сте мил и състрадателен човек.

Този тест служи, за да можете да определите доминантната си личност.

Според психологията съществува начин на мислене, който е първосигнален и изборите, които правим са естествени и необременени от рационалното ни мислене. Именно те обуславят истинския ни характер. 

Модели на мислене

Освен доминиращите ви качества, чрез животните можете да разберете какви модели на мислене носите. Колко бързо сте открили другите животни и кои сте успели да видите определя и менталното ви състояние и начина, по който разсъждавате.

  • Ако сте открили птицата и рака, означава, че умеете да се фокусирате върху контраста. Щом сте видели двете едновременно, значи мозъкът ви обработва информация много бързо.
  • Намерили сте коня най-лесно? Знайте, че можете да погледнете всяко нещо в дълбочина и носите силна интуиция, на която можете да се доверявате. Най-вероятно мислите много и го правите емоционално.
  • Изображението е направено, така че за да видите делфина трябва да отпуснете очите си. Това обуславя креативно и експресивно мислене.
  • Хората, които имат поглед върху голямата картинка (както в живота, така и в теста) са видели най-напред мечката. Те нямат индикатор за детайла и не ги интересуват, но имат способността да се съсредоточат върху важните, големи неща. 

Какво означава, ако сте намерили всички животни или повече от две?

Имате различен начин на мислене и сте в състояние да намирате повече опции в проблемни ситуации. Склонни сте да сте учите бързо и се обогатявате лесно.