Тези три зодии са остроумни, добри разказвачи, но най-вече ще ви разсмеят и то от сърце. Ако сте с тях, това просто няма как да не се случи. А както знаете, смехът е здраве!

Стрелец

Стрелците са интелигентни, с богато въображение и несъмнено умни. Определено са избрани за най-забавния знак на зодиака, според мнението на обществеността. Стрелецът може да намери нещо смешно във всяка ситуация и е онзи ваш приятел, който ви кара да се търкаляте по пода секунди след като го срещнете. Когато преминавате през сериозна криза, той ще е най-идеалният човек до вас, тъй като ще може да намери единствената шега в сериозна ситуация и да ви я предаде по свой уникален начин, за да ви накара да се почувствате по-добре. Освен това е фантастичен разказвач и може да превърне един обикновен ден в забавна комедия! Всички се нуждаем от поне един Стрелец в приятелската си група, защото той може да се окаже… спасител в трудните моменти, през които преминаваме понякога.

Везни

Този изключително дружелюбен знак има репутацията на социалната пеперуда на зодиака, така че не е изненада, че е и един от най-забавните знаци. Везните се хранят с енергията на другите хора, така че ако останалите се усмихват, и те ще го напарвят в отговор. Това означава, че няма да се поколебаят да стигнат до крайности, за да се уверят, че всички около тях се забавляват добре. Ще използват своя ум, думи, сладост и като цяло външния си вид, за да предизвикат еуфория в социалната си среда. Може да кажат или дори да направят шокиращи действия, без изобщо да им пука дали са разбрани. И не се съмнявайте, че имат способността да накарат цялата компания да се смее от сърце!

Близнаци

Близнаците са известни със своята многословност, но всички са съгласни, че могат да бъдат остроумни, откровени и много специални. Те също имат рядката способност да разкриват забавните страни на другите, без да прекрачват границата и да бъдат етикетирани като злобни или обиждащи. Това е така, защото могат да видят шегата в другите и да я разкрият, но нямат проблем да обърнат остър хумор и към себе си. Дългите истории не са силната им страна, но Близнаците винаги са готови да хвърлят саркастичен коментар или забавна реплика, която перфектно ще капсулира всичко, което вълнува компанията в момента.