Те са прекалено зависими от майка си.

Много пъти дори не правят крачка, освен ако тя не им каже или ако не я одобри. Добре, повече или по-малко всички зодии обичат майка си и имат специална връзка с нея. И това не е лошо нещо. Точно обратното. Когато това обвързване е на нормални нива, е прекрасно. Има обаче два признака, че определени хора… прекаляват с привързаността си към мама. Те постоянно са „под роклята ѝ“ и не искат да станат независими от нея. Нуждаят се от нея за всичко и се чувстват сами и изгубени, ако я нямат до себе си. Да видим за кои две зодии говорим:

Рак

Със сигурност не е изненада да видите Рака в тази статия. Това е знакът, който е най-много привързан към майка си. Той е дълбоко зависим от нея. Не може да направи нищо сам и постоянно търси нейните разрешение и потвърждение. Откакто е бил бебе, Ракът има тази невероятна връзка с майка си, която го прави напълно зависим от нея. Това може дори да достигне дълбока старост и за него майка му е центърът на неговия свят. Няма значение дали Ракът сам създава семейство и деца. Майка му винаги ще има специална роля в живота му и, разбира се, никоя жена, която ще присъства от време на време в живота му, няма да може да се сравни с нея.

Телец

Телецът е знак, който обича семейството си колкото нищо друго. Той е невероятно привързан както към родителите си, така и към своите братя и сестри, но най-много към майка си. Не просто я обича, а е зависим от нея. Нуждае се от нея за всичко - иска да говори с нея и да я попита за мнението ѝ за всичко, какво мисли или иска да направи, и никой друг в живота му не може да промени това. Тоест никой не готви като майка му, никой не глади като нея, никоя жена никога няма да бъде толкова добра и способна като нея и т.н.