Ако принадлежите към една от зодиите, които ще споменем по-долу, може да спрете да бъдете сами. Август крие страхотни моменти в любовния ви живот, все пак това е месецът на влюбените и вероятно ще ви помогне да намерите своята половинка, която или искате отдавна, или ще срещнете сега.

Така че, прочетете малко по-надолу и вижте дали сте един от щастливците, които ще видят любовта да чука на вратата им. Разбира се, ако имате Асцендент в тези знаци, това е много по-вероятно.

Водолей

До 5-ти август, когато Венера е пред вас, ако сте родени в първата или втората декада, вече са положени основите за намиране на кандидата на сърцето ви и може дори да сте имали няколко възможности да „направите гръм“,тъй като с Юпитер във вашия 5-ти дом имате контрол над ситуацията. Оттам нататък Венера преминава в 8-мия ви дом и „напластява“ ситуацията окончателно, тъй като привличането ви няма да намалее, както и склонността ви към експерименти. Поради това е много вероятно през август да промените любовния си статус. След това Слънцето поема и... чао! Нека не забравяме, че на 4-ти Новолунието също се случва срещу вас, а на 7-ми Слънцето е в квадратура със 7-мия ви дом с Юпитер, така че е вероятно да донесе не само връзка, но и симбиоза или дори по-официални ситуации.

Лъв

Вие също имате много красиви неща, които да очаквате с нетърпение през август и не го казваме, за да ви ласкаем, а защото наистина ще бъдете много търсени, освен че ще имате и късмет. Многото излизания и запознанства може да донесат и нова романтика, ако сте родени във втората декада. Освен това Новолунието е във вашия знак, а и има секстил на Слънцето с Юпитер в Близнаци. За вас, от първата декада, на 5-ти август, с Венера и на 22-ри със Слънце във вашия 2-ри дом, освен по-голям финансов комфорт, ще поемете отговорността, ще бъдете уверени и, разбира се, ще имате повече късмет.

Овен

Венера може да напусне вашия 5-ти дом на 5-ти август, но ще има Слънце там до 12-ти, ако принадлежите към втората декада, което не само ви гарантира добро прекарване, но и успех в любовния живот. Привличате и сте привлечени, циркулирате и очаровате, така че е възможно, ако сте необвързани, дотогава да намерите обекта на вашето желание и чувствата да са взаимни. Да не забравяме и Новолунието на 4-ти, което ще бъде агресивно. На 7-ми се случва секстилът на Слънцето с Юпитер, който също ще работи перфектно за любовния ви живот, носейки познанство, дори когато излизате от дома си.

Телец

Вие, които принадлежите към първата или втората декада, полагате основите на свежия си и обновен любовен живот, близък до собствените ви стандарти през август. Не само че няма да правите компромиси, на 2-ри ще поискате и ще получите това, което заслужавате, благодарение на влиянието на Марс. На 5-ти той ще премине към тези от втората декада, но ще навлезе Венера, така че още по-добре, тъй като ще сте по-спокойни и съсредоточени върху любовната си цел. На 22-ри ще дойде и Слънцето, за да „закрепи“ ситуацията. Вие, които сте родени в средата на втората декада, както казахме, освен Марс, ще имате и Юпитер на 2-ри на своя страна. Около 7-ми август се очаква да разгорите сърцата. На 14-ти ще приемете завоеванието си за даденост.