С енергиите, които излъчват Телецът и Рибите, вие се развивате със собственото си темпо. Възползвате се от шанса и възможностите, които ви се предлагат, като същевременно отделяте време да ги проучите с характерното за вас внимание. Следователно развитието на ситуацията ви е в правилната посока. С преместването на Марс в Дева нещата придобиват друго измерение. От 11-и имате възможност да разширите границите на възможното. Ако желаете, можете да използвате талантите и уменията си по ползотворен начин. Можете да срещнете хора, които имат силата да ви накарат да се развивате. До 23-ти все още сте дестабилизирани от дисонансите на Рака. Именно като запазите спокойствие при всички обстоятелства, ще премахнете дразнителите.

От 11-и развитието ви е на прав път. Същото важи и ако чакате разрешаването на даден проблем или пристигането на лекота. Благодарение на Марс в Дева разкривате най-доброто от себе си. Стратегията ви се отплаща. Правите правилните избори в подходящия момент. Разширявате границите на възможното и това прави чудеса за вас. Във финансовата област необичайните обстоятелства изискват повече средства. Можете да слушате сърцето си, но само ако разумът има думата. В противен случай ще направите избор, който ще ви струва повече от очакваното.

Съвет на месеца: Еволюцията, на която се надявате, е на път да се осъществи. За да я посрещнете, облечете се в изящните си дрехи и се съгласете да излезете от вашия свят. Ще бъдете изненадани.