Лято е! Време е да стягаме куфарите и да пътешестваме. Но още не знаеш къде да е следващата ти ваканция? Спокойно, довери се на звездите, които ще ти подскажат кое е най-подходящото място за теб спрямо зодиакалния ти знак.

Овен

ДЕСТИНАЦИЯ: Мауи, Хавай

Мауи е най-подходящото място за авантюристка като теб! Ти обичаш предизвикателствата, спортовете и задъхващите приключения. Ще ти хареса да караш сърф, да пробваш гмуркането и водните ски. Освен това природата на Мауи е невероятна. Ще можеш да се катериш, да се наслаждаваш на множеството водопади и дори да се спускаш по естествените водни пързалки. Всичко това прави Мауи идеалното място за активни личности като теб.

Телец

ДЕСТИНАЦИЯ: Барселона, Испания

Дай воля на романтичната си страна в един от най-красивите и артистични градове в света. Барселона е вторият по големина град в Испания и е пълен с първокачествени забавления и атракции. Няма значение дали обичаш да пазаруваш, да похапваш вкусотии или да се наслаждаваш на забележителностите – градът е създаден точно за теб. 

Близнаци

ДЕСТИНАЦИЯ: Париж, Франция

Ти си изключително социална личност, затова не е изненадващо, че на теб се пада един от най-популярните и най-забързаните градове в света. Ти мразиш да си сама, така че Париж е точното място за теб, където да срещнеш нови приятели. Освен това ти обичаш да разучаваш нови градове, а Париж ще ти предостави много възможности заради своята богата култура. Лошото е, че романтичната страна на Париж може да ти хареса твърде много и после няма да искаш да си тръгваш.

Рак

ДЕСТИНАЦИЯ: Малдиви

За теб няма нищо по-релаксиращо от водата, така че Малдивите са идеалното място за теб, защото бунгалата са във водата. Освен прекрасното място за плуване, там ще откриеш и спокойствие за теб и семейството ти, а да не говорим за прекрасната природа, която ще те плени завинаги.

Лъв

ДЕСТИНАЦИЯ: Лондон, Англия

Лъвовете са пътешественици по душа, така че сме сигурни, че си обиколила много места. И все пак Лондон ще ти предложи всичко онова, което обичаш. В този забързан град ще си заета през цялото, което е страхотно, защото знаем колко много обичаш постоянно да правиш нещо. Освен това Лондон ще ти предостави първокачествени театрални постановки, нови изживявания и храна от цял свят.

Дева

ДЕСТИНАЦИЯ: Бали, Индонезия

Ти обичаш природата, затова най-подходящото място за теб е Бали, Индонезия. Островът е пълен с прекрасни природни забележителности, които ще спрат дъха ти. Освен това има много места за катерене, разходки и по-активни занимания, така че Бали е идеалното място както за интровертната ти романтична страна, така и за активната ти и приключенска същност.

Везни

ДЕСТИНАЦИЯ: Остров Принц Едуард, Канада

Ти обичаш тихите места, където можеш да седнеш на спокойствие и да се наслаждаваш на красотата около теб. Канадският остров Принц Едуард е идеалното място за теб. Той ще ти предложи прекрасна природа, разходки с лодки, исторически забележителности и невероятно вкусна морска храна.

Скорпион

ДЕСТИНАЦИЯ: Кейптаун, Южна Африка

Определено ще се влюбиш в красотата и страстта, с която е изпълнен живота в Кейптаун. Този пристанищен град кипи от живот вечер, а през деня е прекрасно кътче с изумителни планини и чудесни плажове. Там ще откриеш всичко, което търсиш, включително и пингвини на плажа! 

Стрелец

ДЕСТИНАЦИЯ: Рим, Италия

Никой в зодиака не е по-голям пътешественик от теб. Много е вероятно вече да си била в Рим, но ако не си – какво чакаш! Това е идеалното място за теб. Рим крие толкова много неща, с които да те впечатли – изкуството, историята, храната, хората. Няма да имаш нито една свободна минута в такъв град.

Козирог

ДЕСТИНАЦИЯ: Тайланд

Знаем, че си затънала в работа – Козирозите никога нямат и миг спокойствие, но е време да се отпуснеш – довърши задачата или проекта, който си започнала, и отивай на почивка! Ние ти препоръчваме  някое по-екзотично място, където ще се сблъскаш с нова култура. И Тайланд е идеалното място за теб, защото ще ти позволи да си починеш, ще ти предложи нови изживявания и много вкусотии.

Водолей

ДЕСТИНАЦИЯ: Бора Бора

Ти обичаш спокойствието, така че едва ли има по-подходящо място за теб от откъснатия остров Бора Бора. На острова има бунгала, които стоят над водата, така че, ако искаш да поплуваш – просто отваряш вратата и се гмуркаш. Освен това има прекрасен коралов риф, който можеш да изследваш.

Риби

ДЕСТИНАЦИЯ: Флоренция, Италия

Задоволи своята романтична страна с този приказен италиански град, който със сигурност ще спечели сърцето ти. Изкуството във Флоренция е достатъчна причина, за да я посетиш, но самият град също е произведение на изкуството. Историята, музеите, музиката и храната ще те омаят и няма да искаш да си тръгваш.

Не пропускай възможността да се възползваш от най-добрите оферти за почивка в чужбина още сега!