Всяка жена си мечтае за стегнато дупе, което да приковава мъжките погледи на секундата. Вижте как да превърнете тази мечта в реалност. Лесно е!

Независимо дали сте начинаещи, средно или напреднало ниво има три упражнения, които ще ви помогнат да стегнете експресно задните си части. Ето как веднъж завинаги да си върнете самочувствието и гордо да показвате секси дупе на плажа и край басейна. 

Упражнение №1


За това упражнение не се иска кой знае каква подготовка и умения. Подходящо е за жени, които не спортуват редовно. Застанете с разкрачени крака, като разкрачът трябва да е по-широк от ширината на раменете. Вземете по една 5-килограмова гира във всяка ръка. Дръжте ръцете изпънати до вътрешната част на бедрата. Свийте коленете на 90 градуса в клек, като стягате дупето си. Изпънете отново краката. Повторете 15 пъти. Направете 4 серии. Ако 5-килограмовите гири ви идват тежки, ги заменете с по-леки. Може да изпълнявате упражнението без тежести, но няма да постигнете същия ефект. 

Упражнение №2


Легнете на пода и поставете краката си на диван или пейка. Коленете трябва да бъдат свити между 70 и 90 градуса. Повдигнете дупето, като не местите горната част на тялото. Направете 15 повторения и общо 3 серии. Това упражнение можете да направите и без диван или пейка, ако нямате подходящи такива. Легнете на пода и повдигайте дупето като го стягате по време на упражнението.

Упражнение №3


За това упражнение ще ви трябват две 5-килограмови гири и платформа, на която да се качите. Вземете по една гира във всяка ръка, като ги придържате към горната част на бедрата. Стъпете на платформата с десния крак, стегнете седалищните мускули за около 3 секунди, като междувременно изнасяте странично левия крак (виж снимката). Повторете 15 пъти за всяка страна. 

Изпълнявайте упражненията по няколко пъти седмично и резултатът няма да закъснее.