Наета или уволнена?

Колкото и да не ти харесва, да си възрастен е свързано и с много отговорности като например това да си намериш добра и сигурна работа. Всеки от нас трябва да изкарва прехраната си по някакъв начин, за да има хубав дом и да задоволява нуждите си. И макар и да изглежда лесно, то въобще не е, защото не всеки прави това, което иска. Понякога, за да получим мечтаната работа, не е нужно само да имаме перфектното мотивационно писмо, идеалната усмивка или хубав костюм.

Днес е трудно да впечатлим работодателите, за да ни наемат. Днешният личностен тест ще ти помогне да разбереш дали имаш всичко, което иска един работодател. Никога не е било по-лесно - единствено трябва да погледнеш снимката и да запомниш това, което първо хване окото ти. След това можеш да провериш и значението му, както и какво разкрива то в професионален план.

Ето я и нея:

Е, какво видя?

Истинска птица

Ако първо си видяла истинската птица, то ти имаш всичко нужно, което се изисква за една работа. Имаш богат опит и връзки в сферата, в която искаш да се развиваш. Възможно е да си разочарована, ако не те харесат на първата работа, за която кандидатстваш, но не трябва да се отказваш. Защо ли? Защото понякога компаниите имат изисквания, за които никой не може да покрие колкото и да иска...

Птицата от листа

Ако това е първото нещо, което видиш, то на теб ти е трудно да си намериш работа, но направиш ли го, ще останеш дълго във фирмата. Може би мотивационното ти писмо е било най-странното, но именно то е привлякло работодателите да изберат теб. Не се притеснявай, можеш да намериш и перфектната работа от дома си.

Клон

Ако си видяла първо клона, ти си прекалено негативно настроена към живота. Имаш перфектната автобиография и много опит, но винаги проваляш интервютата си. Проблемът е, че виждаш чашата наполовина пълна и не искаш да се промениш, каквото и да става, което обаче невинаги е добре за теб. Опитай се да погледнеш от позитивната страна на нещата. Този тип нагласа ще ти даде повече шансове и ще ти е по-лесно, повярвай ни!