Всички хора имат навици - някои гризат ноктите си, когато са стресирани, други винаги закъсняват. И всички тези привидно незначителни нюанси определят нашата личност. Дори селфитата ни могат да покажат откритост, невротизъм или приятни емоции. Да научиш нещо ново за себе си е не само интересно, но и полезно. Дори простичък поглед към една снимка може да ни помогне да опознаем самите себе си. Просто отговори на въпроса: "По какъв начин е изобразен мъжът на снимката?

Как е изобразен мъжът - в профил или в лице?

В този тест няма правилен отговор. Просто погледни снимката и отговори според чувствата си.

В анфас

Ако смяташ, че това мъжът е изобразен в лице, това може да означава, че:

• Гледаш хората в очите уверено, без никакво неудобство, и може да ги убедиш с думите си. Отворена си към всичко ново, не се страхуваш от рисковани начинания и започваш да изпълняваш дори и най-лудите идеи със страст. Ти си активен, спокоен и общителен човек.

• Обичаш да бъдеш в светлината на прожекторите и искаш да живееш живот, изпълнен с вълнуващи събития и непредсказуеми приятни обрати. Нуждаеш се от постоянно движение, тъй като не можеш да седиш дълго на едно място. Свободата е важна за теб, както в самоизразяването, така и в личните отношения. Страхуваш се от обвързване и начинът, по който то може да промени живота ти. Имаш собствено мнение по всеки въпрос и си готова да го защитаваш докрай.

• Ти си оптимист, който се опитва да намери доброто във всичко. Вдъхновяваш другите хора и ги зареждаш с твоята енергия. Здравословният ти егоизъм не ти позволява да се отдалечиш от целите, които си замислила. Новите преживявания, положителните емоции и приключенията са от решаващо значение за теб, за да се чувстваш удовлетворена.

В профил

• Ти си срамежлив и скромен човек. За теб е важно да запазиш всичко под контрол и винаги се опитваш да предскажеш всички възможни сценарии. Ако не можеш да контролираш нещо, се чувстваш изгубена и се ядосваш. Може да се объркаш, но бързо ще откриеш спокойствието, за да решиш проблемите си и да преодолееш препятствията.

• Ти си доста потаен човек, който не влиза в контакт с всички около себе си. Имаш няколко наистина близки приятели, които могат да заменят десетки нови познати. Готова си да жертваш интересите си в полза на близките си хора. Можеш да прочетеш емоциите и настроението на хората в очите им. Ти си деликатен човек, който забелязва малките неща и следва собствените си чувства, но не и общоприетите правила.

• Може да слушаш другите и да разглеждаш определени ситуации критично. Ти си чувствителен човек, чието сърце може лесно да се нарани. Чрез преодоляване на обиди и неприятни моменти в живота си, ставаш по-силна и по-издръжлива. Опитваш се да останеш позитивна, харесва ти да се отдаваш на дълбоки размисли и се опитваш упорито да разбереш себе си. Хармонията и вътрешният мир са важни за благополучието ти.