Интересен личностен тест, който използва разнообразни картинки за определяне на характера и ценностите на човек.

Погледнете деветте картинки по-долу и изберете тази, която първосигнално привлече вниманието ви и ви се стори най-подходяща за вас.


Вижте какво означава изборът ви:

1. Щедър и морален

Вие се стремите да станете по-добри личности и професионалисти. Имате високи стандарти, което понякога кара хората около вас за изпитват затруднения да наваксат на темпото ви, но най-трудното е за вас самите. Вие работите усърдно, но не сте егоист, работите, защото искате да направите света по-добро място. В любовта сте отдадени, докато не ви наранят. След това продължавате да обичате. Много малко хора могат да оценят по достойнство всичко, което правите.

2. Увлекателен и правдив

Вие сте отговорен човек, който обича да се грижи за другите. Вярвате в честната работа и не се замисляте да поемате нови ангажименти. Имате благ характер и хората ви се доверяват с лекота. Вие сте бърз и остроумен, винаги имате нещо интересно за разказване.

3. Умен и замислен

Вие сте отличен мислител. Вашите мисли и идеи са най-важното - обичате да обмисляте своите теории и възгледи в самота. Интровертна натура. Разбирате се най-добре с онези, които обичат да мислят и да се учат. Не сте повърхностни. Посвещавате много време за размишления върху морала, ценностите и смисъла на всичко. Опитвате се да вършите онова, което е правилно, даже ако повечето хора не са съгласни с вас.

4. Проницателен и философ

Вие сте уникални, единствени по рода си. Много сте интуитивни и си падате малко чудак, определят ви като "странна птица", дори "малко луд". Често не ви разбират правилно и това ви наранява. Необходимо ви е лично пространство. Ясно виждате тъмните и светлите страни на живота и сте много емоционални.

5. Уверен и доминиращ

Вие сте много независими. Вашият принцип е "Направи си сам". Осланяте се само на себе си. Знаете как да останете силни за себе си и за хората, които обичате и които разчитат на вас. Знаете какво искате и не се боите да вървите напред. Единственото, което искате от хората около себе си, е да са искрени с вас. Готови сте за истината.

6. Добър и чувствителен

Леко изграждате отношения с другите. Имате много приятели, и обичате да правите живота им по-добър. Имате топла и светла аура. Хората се чувстват уютно в присъствието ви. Всеки ден обмисляте как да станете по-добър и как да направите неща, които правите, по-добре. Искате да бъдете интересни, проницателни, уникални. Необходима ви е любов повече, отколкото на всеки друг. Готови сте да обичате и онези, които не ви отвръщат с взаимност.

7. Щастлив и невъзмутим

Вие сте чувствителен и разбиращ човек. Изслушвате внимателно, без да съдите. Смятате, че всеки човек си има свой собствен път в живота. Леко приемате събитията, които ви се случват, и хората, с които животът ви среща. Устойчив сте на стрес, рядко се безпокоите. Прекарвате винаги добре времето си, при това без да се отклонявате от пътя си.

8. Очарователен и енергичен

Вие сте весел и усмихнат човек. В хармония сте с целия свят, защото сте спонтанни и винаги пълни с ентусиазъм. Винаги сте "За!", особено ако става дума за някакво приключение. Често учудвате хората около себе си. Но какво да се прави... винаги оставате такива, каквито сте. Всичко ви е интересно и лесно се увличате по новите идеи. Ако нещо ви интересува, няма да се успокоите, докато не го изучите в подробности.

9. Пълен с оптимизъм и успяващ

Вярвате, че животът е дар и се опитвате да направите колкото се може повече и да се възползвате максимално от това, което ви е дадено. Гордеете с това, което сте постигнали в живота. С хората, които обичате, сте готови да споделите всички радости и мъки. Имате много здрав възглед върху живота. За вас чашата винаги е на половината пълна. Използвате всяка възможност, за да простите, да се учите и да израствате. Животът е твърде кратък, за да се прави нещо друго.