Искате ли да разберете какво ви очаква в любовта през февруари? Дали ще имате достатъчно време и енергия, за да се посветите на любимия човек? Ще срещнете ли мечтаната половинка? Нека разберем:

Овен

Планетите ще бъдат на страна на представителите на зодия Овен. Те ще ви помогнат да постигнете щастието, за което копнеете.

Необвързани: Има огромна вероятност да откриете бъдещата си половинка на работното място. И в това няма нищо странно, тъй като вие търсите някой, който има същите амбиции като вас.

Обвързани: Не бъдете прекалено строги към партньора си. Ако ви се струва, че любовният ви живот е в застой през този месец, просто се отдайте на заслужена почивка и оставете пътешествията за следващия.

Телец

Втората половина от месец февруари ще бъде по-благоприятна за създаването на нови запознанства и социални контакти.

Необвързани: Шансовете за започване на нова авантюра ще бъдат огромни през този месец. Но не разчитайте, че някоя от тях ще се превърне в сериозна връзка.

Обвързани: Телците, които имат сериозна връзка, ще разберат, че е време за следваща крачка в отношенията ви. Възможно е да бъдете изненадани от прекрасната новина, че семейството ви ще се увеличи.

Близнаци

Любовният живот на всички от зодия Близнаци ще бъде изключително динамичен през февруари. Не е изключено да превключите на романтична вълна, която ще ви води през целия месец.

Необвързани: Приятелите ви ще бъдат източник на нови запознанства. Не отказвайте излизане, защото точно тогава е възможно да срещнете идеалната половинка.

Обвързани: Дайте повече свободна на любимия човек и му покажете, че разбирате колко важно е за него да остава сам понякога – бъдете сигурни, че жестът ви ще бъде оценен.

Рак

Февруари няма да бъде месецът, който ще ви донесе невероятни любовни преживявания. Отдайте се на работата и близките си, стараейки се да правите по нещо ново всеки ден.

Необвързани: Ако през февруари ви предстои командировка, в никакъв случай не я отказвайте – именно пътешествията ще ви донесат много нови запознанства.

Обвързани: Стресът ще бъде ваш постоянен спътник през този месец. Въздържайте се от вземането на крайни решения, тъй като те ще бъдат продиктувани от грешни подбуди.

Лъв

През месеца на любовта ще се радвате на много положителни емоции. Опитайте се да запазите доброто си настроение и нагласа.

Необвързани: В началото на месеца социалните ви контакти ще бъдат начина да се запознаете с интересни хора. Но бъдете внимателни – не си фантазирайте за евентуална връзка, преди да сте сигурни в намеренията на новата ви половинка.

Обвързани: Отношенията с човека до вас ще бъдат хармонични. Моментът е благоприятен за съвместно пътуване, което ще ви накара да забравите за рутината.

Дева

Настроението ви ще бъде прекрасно през месец февруари. Ще имате желание да излизате повече и да се забавлявате.

Необвързани: Ще ви бъде изключително трудно да откриете идеалния партньор. Перфекционизмът ви и представата, която сте си изградили, ще бъдат пречка за започване на нова връзка.

Обвързани: През този месец ви предстоят важни решения относно бъдещето на връзката. Обсъдете с партньора си как си представяте развитието в отношенията ви.

Везни

Ще ви се струва, че всичко около вас е романтично и прекрасно. Целият месец февруари ще мине под знака на любовта за представителите на зодия Везни.

Необвързани: Макар да смятате, че всяко ново запознанство е възможност за започване на вълнуваща връзка, би било добре да бъдете по-внимателни. Не се доверявайте на новите хора около вас, а се вслушайте в инстинкта си.

Обвързани: Интимният ви живот ще бъде във възход през този месец. Изненадвайте партньора си по-често и можете да бъдете сигурни, че връзката ви ще бъде във възход.

Скорпион

Февруари ще бъде месецът, през който ще се чувствате изключително уморени. Единственото, което ще ви се иска, ще е да се сгушите на дивана у дома и да се скриете поне за малко от света.

Необвързани: Новите запознанства ще бъдат трудни през този месец, но ще бъдете приятно изненадани от стар познат, който ще установи контакт с вас и ще ви признае дълго пазени чувства.

Обвързани: Отдайте се изцяло на партньора си през февруари. Би било добре да помислите за общо занимание, което ще ви накара да се сближите още повече.

Стрелец

Чувството ви за самосъхранение ще бъде изключително обострено през месец февруари. Ще ви бъде трудно да се доверите на когото и да било.

Необвързани: Любовният ви живот ще бъде в застой. Не очаквайте да срещнете половинка, с която веднага ще си паснете. Ако наистина харесвате новия човек до себе си, ще е необходимо да се постараете и да направите компромиси.

Обвързани: Сега е моментът да се погрижите за общия ви дом. Променете облика на жилището ви и добавете детайли, които допадат и на двамата.

Козирог

През февруари представителите на зодия Козирог ще бъдат прекалено заети, за да мислят за любов. По-добре е да се съсредоточите върху работата си.

Необвързани: Ще откриете човек, с когото наистина можете да се отпуснете и да бъдете себе си. Възможно е точно той да се окаже идеалната половинка.

Обвързани: Не бъдете прекалено строги към партньора си. Проявете разбиране и запазете спокойствие – конфронтациите само ще доведат до по-големи проблеми.

Водолей

През този месец стресът в работата няма да ви позволи да мислите за нищо друго. Съветваме ви да си починете поне за малко, за да посветите време и на любимите си хора.

Необвързани: Ще осъществявате нови запознанства с лекота, но повечето от тях ще е окажат с хора, които са по-подходящи за ваши приятели. Въпреки това не спирайте да се оглеждате, защото половинката ви може да ви очаква там, където най-малко очаквате.

Обвързани: Възможно е да се сблъскате с проблеми, които трябва да решите заедно с вашата половинка. Планирайте скорошно пътешествие, което ще ви позволи да се отпуснете.

Риби

Задължително е през този месец да бъдете изключително спокойни. Опитайте се да разнообразите ежедневието си.

Необвързани: Най-важното е да сте сигурни в качествата, които искате да притежава вашият бъдещ партньор. Когато знаете точно какво търсите, ще откриете подходящата половинка.

Обвързани: Месец февруари ще ви донесе много приятни изненади. Моментът е изключително подходящ за предложение за брак или за увеличаване на семейството.