Ноември е тук, а с него идват и студените дни и вечерите пред телевизора. Какво ни очаква в любовта? Нека звездите ни разкажат.

Овен

Представителите на зодия Овен ще имат чудесен месец. Ще постигате успех във всяко начинание и ще можете да се отдадете на заслужена почивка в студеното време.

Необвързани: Принцът на бял кон ще се появи всеки момент. А най-хубавото е, че няма нужда да прекалявате с представянето си, тъй като той ще се ви хареса такива, каквито сте. Бъдете естествени и чаровни и всичко ще се подреди както искате.

Обвързани: Отидете на спа хотел или дори на уикенд в планината. Важното е да не забравяте, че половинката ви също има право на мнение и се съобразете и с неговите желания. Така ще си гарантирате един чудесен месец.

Телец

Първата половина на месец ноември ще бъде изпълнена с много емоции. Подгответе се за неочаквани обрати и незначителни проблеми.

Необвързани: Стара половинка ще се опитва отново да завърже контакт с вас и без да очаквате ще се засечете със забравен приятел. Ноември ще е време за сантиментални моменти и спомени.

Обвързани: През този месец отделете повече време и внимание на половинката си. Променете отношението си към връзката ви и се опитайте да се реванширате за по-несериозното ви поведение относно.

Близнаци

Близнаците трябва да погледнат по-сериозно на света и близките си. Това, че сте чаровни по рождение няма да ви помогне да избягате от отговорност или от проблемите си. Покажете, че на вас може да се разчита и всичко ще е наред.

Необвързани: Ноември ще бъде чудесен за необвързаните. Независимо дали искате основно забавление или най-накрая сте готови за сериозна и смислена връзка, всичко ще се подреди отлично.

Обвързани: Романтика и отношение към детайлите. Не забравяйте, че връзките са отговорност на двама души, така че хубавото вино и шоколадовите бонбони могат да са знак за уважението и благодарността ви към човека до вас.

Рак

Месец ноември ще бъде изпълнен с нови вълнения за зодия Рак. Ще се случват неща, които не сте очаквали, но бъдете спокойни - повечето от тях ще бъдат хубави.

Необвързани: Ще срещнете подходяща половинка, но се опитайте да не разчитате само на усмивката си. Направете си нова прическа, купете си забавни дрехи и покажете най-хубавото у вас.

Обвързани: Време е да експериментирате. Бъдете уверени и покажете на половинката си колко много я обичате. А ако съчетаете любовта с пътуване, ще прекарате един чудесен месец.

Лъв

Ноември идва с нови сили и приятни преживявания за емоционалния Лъв. Усмивката и излъчването ви ще ви отвори много врати. Дори няма да има нужда да се стараете да се съобразявате с другите.

Необвързани: Отдайте се на момента и го изживейте максимално истински. Нека романтиката ви завладее и да ви осигури само хубави спомени. Есента също е отличен период за започване на романтична връзка.

Обвързани: Любов, емоции и усмивки! Поглезете половинката си, защото го заслужава. Това ще ви осигури 31 незабравими дни на релакс, романтика и щастливо бездействие.

Дева

Починете си от ежедневните проблеми и задължения. Ще имате нужда от сериозно презареждане на батериите и релакс. Ще бъде чудесно да го направите на някое далечно място с любим човек.

Необвързани: Една импулсивна почивка ще ви накара да забравите за всяка логика и прекаленото премисляне на ситуацията! Сложете най-удобните си дрехи и се хванете здраво за  човека, с който искате да бъдете. 

Обвързани: Връзката ви с любимия човек ще разцъфтява с всеки изминал ден. Просто не забравяйте да бъдете себе си и покажете спонтанната и безгрижна своя страна.

Везни

За Везни ноември със сигурност няма да бъде скучен и еднотипен. Напротив, ще бъде изпълнен с емоции, трепети и малко скандали на работното място.

Необвързани: Не подбирайте компанията си с лекота и бъдете нащрек, тъй като ще има и хора, които са отрицателно настроени към вас. Купете си хубава книга и бутилка червено вино и се посветете на себе си.

Обвързани: Всичко във връзката ви ще бъде наред. Ноември няма да бъде изпълнен с прекалено много емоции и трепети, но пък и няма да има напрежение. Не носете проблемите от работата вкъщи и хармонията ще се запази до края на месеца.

Скорпион

Ноември няма да ви донесе кой знае какви любовни преживявания. Просто насочете вниманието и старанието си в работата и изчакайте месецът да приключи.

Необвързани: Не ви очакват нито добри, нито лоши преживявания. Излизайте с приятели и се радвайте на това, което имате. Не всеки месец е предназначен за любов.

Обвързани: Споровете с половинката ви ще бъдат ежедневни, но не особено сериозни. Постарайте се да бъдете по-спокойни в реакциите си, тъй като можете да предизвикате лавина от проблеми.

Стрелец

Месецът ще бъде ненатоварващ и хармоничен. Ще получавате всичко, което поискате без никакво усилие. Само се опитайте да бъдете по-харизматични от обикновено - ако това е възможно. Останалото ще се нареди само.

Необвързани: Време е за забавление! Въпреки че настъпилата есен ви уморява, ще намерите време за среща на по чаша вино с приятели и така ще си гарантирате вълнуващ месец и много спомени.

Обвързани: Не се притеснявайте за връзката си. Облаците навън няма да надвиснат над вас и половинката ви. Време е да се развихрите в кухнята и да се поглезите с всякакви вкусотии.

Козирог

Любовният ви живот през ноември ще бъде изпълнен с доста емоции. За да преобладават хубавите спомени, се постарайте да бъдете по-малко строги и критични към околните и малко по-сигурни в себе си.

Необвързани: Ноември ще е скучен в любовен план. Съсредоточете се върху работата си, намерете си ново хоби и ако не се притеснявате излишно, може и да намерите човека за вас.

Обвързани: Не се опитвайте да вършите всичко сами. Променете отношението към връзката си и преценете дали повече взимате или давате за нея. Това е важно за вашето самочувствие.

Водолей

Водолеят ще има няколко по-емоционални моменти, но месецът ще бъде щастлив и спокоен. За да си осигурите хубави преживявания, просто си сипете чаша хубаво вино и се насладете на подходящ филмов маратон.

Необвързани: Не може да се каже, че този ноември ще бъде сред най-успешните, но пък ще се запознаете с много хора, някои от които ще ви станат наистина близки. 

Обвързани: Ако решите да не обръщате внимание на нещата, които принципно ви дразнят и разстройват, отношенията с половинката ви ще са чудесни. Опитайте се да бъдете по-безгрижни и животът ви ще бъде много по-спокоен.

Риби

Месецът няма да е изключително вълнуващ, но любовта и нежността ще бъдат в точното количество за вас. Отдайте се на релаксация и положителни мисли и всичко ще бъде чудесно.

Необвързани: Съсредоточете се върху семейството и приятелите си. Не привличайте прекалено много вниманието на мъжете, защото може да си навлечете излишни неприятности. Оставете нещата да се случат естествено.

Обвързани: Кой е казал, че трябва да сте на скъпа почивка или на изискана вечеря, за да докажете любовта си един към друг? Направете нещо мило и от сърце и половинката ви ще се превърне в истински източник на любов.