Лятото бавно започва да си отива и идва септември: месецът на подем. След всички почивки идва време да се върнем към работните си задължения, заредени с много нови емоции и мотивация да постигаме целите си. Но дали септември е свързан само с работата? Ето какво ви очаква в любовта през първия есенен месец:

Овен

Като цяло можем да кажем, че в любовно отношение нещата не са толкова зле, колкото мислите. Имате проблеми с усвояването на дадена ситуация, но за да я решите, говорете с човека. Не прекъсвайте комуникацията. Останете позитивни, диалогът е в основата на доброто разбирателство. Бъдете инициативи, осмелявайте се да отправяте любовни предизвикателства.

Обвързани

Като част от двойка сте доста спокойни, споделяте приятни моменти, свързва ви красиво съучастие. Рамо до рамо ще търсите нови проекти. През този месец събирането на семейството ви около вас е много удовлетворяващо. Планетите ви карат да искате да разчупите рутината.

Необвързани

Ако искате да се запознаете с нови хора, присъствието на Венера ви дава свободно поле за изява. От 5-ти септември скъсвате със старите навици и обръщате гръб на хората, които критикуват начина, по който водите любовния си живот. Свободни сте да действате така, както ви харесва.

Телец

В любовта невинаги е лесно да разкриете чувствата си, Телци. Или блъфирате, или криете емоциите си. Защо не позволите на чувствата си да излязат наяве? Хората, които ви обичат, очакват признание от вас. Ако обаче скромността ви сдържа поривите ви, потърсете друг начин да изразите чувствата си.

Обвързани

Имате усещането, че се справяте с цялата домашна работа, което може изведнъж да изчерпи енергията ви! Поговорете с партньора си и го помолете за помощ. Опитайте се заедно да измислите подходящо решение, което не ви уморява толкова много.

Необвързани

Ако сте решили да чакате любовта да дойде при вас, може да чакате дълго. За щастие, звездите разгръщат таланта си, за да ви позволят да скъсате със самотата си. Те ви принуждават да прогоните лошите мисли. От 23-ти всичко е по-добре, вие поемате отново юздите, готови сте да съблазнявате и да откриете човек, който ви вълнува и радва.

Близнаци

Леко ухание на любов се разхожда над главата ви. От сантиментална гледна точка би трябвало да сте изненадани от развоя на събитията. Ако сте се борили за победа, към 16-и ще сте възнаградени, сякаш желанията ви се превръщат в заповеди. Планетарните влияния ви покриват със сладости, чувствата се разкриват, вие сте щастливи.

Обвързани

Необходимо е да оставите настрана малките си мании. Като искате да контролирате всичко, ставате непоносими. Във връзката ви всичко е наред, няма нужда да търсите малкия звяр в партньора си. Успокойте се и се наслаждавайте на отношенията си. Около 25-ти ще ви направят предложение, на което не можете да откажете.

Необвързани

Искате да получавате покани за събития? Ще има такива! Именно в средата на месеца нещата се ускоряват, скъпи необвързани, но това не зависи от вас, а от хората около вас. Наслаждавайте се на живота на необвързани, защото това е, което ще получите през този месец.

Рак

По отношение на чувствата не можем да кажем, че сте нападателни. През септември давате приоритет на професионалния си живот, а останалото ще остане на заден план. Освен ако някое събитие в последния момент не промени плановете ви. Нямате властта да контролирате всичко. Въпреки това трябва да сте доволни от резултата. Звездите са решили да подправят романтичните ви отношения.

Обвързани

Партньорът ви изпитва затруднения да ви следва. А вие не сте готови да се установите в рутина. До 10-ти септември един общ проект трябва да види бял свят: покупка на недвижим имот, пътуване и др. Връзката ви е пълно блаженство.

Необвързани

Разчитате на приятелите си, за да се запознаете с нови хора. Около 21-ви любовта ви изпраща сигнал. Действително осъществявате случайна среща, която ще ви размекне. Оттам нататък ще се отпуснете и любовният ви живот ще се развие много бързо.

Лъв

Любовният ви живот върви добре, жонглирате между работата и емоционалния живот като се справяте чудесно и с двете области. Към 14-ти имате толкова много ангажименти, че не знаете на къде да се обърнете. Въпреки това е време да внимавате, за да не обидите своя близък човек с остро изказване.

Обвързани

Изглежда, че в двойката сте отделили време да живеете. Партньорът ви оценява моментите, които прекарвате заедно, нищо не идва да осуети плановете ви. Добрата атмосфера улеснява отношенията, които между вас са почти перфектни.

Необвързани

Изглеждате завладени от един човек, оставяте се да бъдете очаровани, решени сте да разрушите бариерите. С темпото, с което се движите в момента, много малко време ви остава да прекарвате със себе си. Около 9-ти септември някой от миналото ви може да изплува отново. Не изпускайте нервите си.

Дева

Ако планирате да прекарвате време със семейството си през този месец, това е така, защото изпитвате нужда. Именно семейството е това, което ви мотивира. Доброто ви настроение озарява дома ви, като във всичко това позитивното носи добри новини. Към средата на месеца сте в по-добра форма от всякога.

Обвързани

Връзката ви е добра, конфликтите са далечен спомен. От момента, в който сте решили да оправите отношенията си, те са повече от прекрасни. Виждате го и това ви радва.

Необвързани

Бихте ли били готови да се сближите с приятел? Защото точно това ще се случи - едно любящо приятелство ще се превърне в любовна история. Пригответе се да бъдете изненадани. Както се казва: нещата ще се случат, когато най-малко ги очаквате и без предупреждение.

Везни

Септември е време на сдобряване и край на конфликтите в отношенията. Ако се съмнявате в даден човек, получавате доказателство за неговата/нейната пълна честност. Доверете му се. Около 19-ти ви очаква приятна изненада, отворете си очите.

Обвързани

През този месец двойките са силни, така че дългосрочните проекти се осъществяват с лекота. Глобалният климат ви предлага широк спектър от възможности. По отношение на връзката си правите мъдър избор, който не предизвиква недоволство у партньора ви, напротив, той/тя е възхитен/а.

Необвързани

Планетите ви карат да се огледате около себе си, скъпи необвързани! Вашият чар съблазнява всички около вас. А към 22-ри ще се насладите на изключително внимание, идващо от разнообразни хора.

Скорпион

Любовта е в центъра на приоритетите ви през този месец, независимо дали ви харесва или не. Има красиви моменти, които трябва да изживеете. Малко нерешителни или притеснени, вие правите крачка напред, две назад. Хиляди въпроси се блъскат в главата ви. Спрете да мислите, един човек ви харесва, действайте!

Обвързани

Ако досега сте срещали някакви пречки в отношенията си, те остават на заден план през септември. От началото на месеца отношенията ви са добри. На хоризонта не се очертават никакви неприятности, само няколко корекции, които трябва да направите, за да станат отношенията ви още по-силни. Партньорът ви се е поучил от неотдавнашните трудности, които сте преживели.

Необвързани

Около 13-ти ви очаква красива еволюция. Да оставите гордостта си настрана, скъпи Скорпиони, е първото нещо, което трябва да направите. Не чакайте другите да се върнат при вас. Сега е времето да помислите за това вие да направите първата крачка.

Стрелец

Малки различия в мненията. Това е, което очаква през този месец както обвързаните, така и необвързаните. Нищо сериозно не се случва, просто трябва да обърнете внимание на някои неща, преди ситуацията да се влоши. Предупреждаваме ви, че трябва да действате бързо за благополучието на отношенията си. А какво е положителното във всичко това? Ами, това са волята и ангажираността, които влагате.

Обвързани

Ако отговаряте на партньора си с "да" или "не", повече от сигурно е, че помежду ви има някаква упорита горчивина. Уредете различията си, преди да започнете нови неща заедно. Звездите ви наблюдават. Няма причина ситуацията между вас да не се подобри.

Необвързани

Ако сте си поставили прекалено високи цели, ако имате прекалено много изисквания, време е да преразгледате очакванията си. Появява се човек, който иска да има отношения с вас, но вие се колебаете и едва около 17-ти решавате да започнете. Нямате какво да губите.

Козирог

Вашият любовен живот се развива плавно, точно както го обичате. Любовта ви е бавна, имате други занимания. Всъщност изобщо не се притеснявате от чувствата. Накрая, без да ви се налага да си мръднете пръста, нещата идват при вас. Небето е ясно по отношение на любовния ви живот, няма особени проблеми.

Обвързани

Ако сте имали няколко проекта, през този месец те остават в режим на изчакване, партньорът ви разбира. Няма нищо спешно в отношенията ви. Предпочитате да управлявате всичко в собственото си време, вместо да бързате да правите избори или да вземате необмислени решения.

Необвързани

При необвързаните любовта е причудлива. Ако харесвате даден човек, предпочитате да изчакате много разумно реакцията от негова страна. Със сигурност му изпращате някакви сигнали, но без непременно да решавате да отидете при него/нея. Това е начин да изпробвате силата си на съблазняване. Бъдете внимателни около 23-ти. Може да станете твърде взискателни към другите.

Водолей

Ако през последните месеци любовта ви е отслабила, трябва да поемете контрола върху нея. Личният ви живот се променя. Втората половина на месеца носи чудесни възможности да се запознаете, да съблазните, да ви харесат. Ако звездите ви подлагат на изпитание, то е за ваше добро. Опитайте се да гледате на нещата от положителната им страна. Това може да промени живота ви.

Обвързани

Управлявате връзката си така, както бихте управлявали малка фирма, но бъдете внимателни. Като позволите на партньора си да изрази себе си относно желанията и очакванията си му показвате, че той също е партньор в тези отношения. Ако се държите като шеф, отпуснете малко юздите, за да избегнете сблъсъци. Нещата се получават по-добре, когато сте гъвкави.

Необвързани

Планетите ще ви изненадат. Вие, които сте толкова подозрителни, рискувате да станете много уязвими, водени от чувствата, които изпитвате към даден човек. Вие сте пълни с парадокси и въпреки това този месец ще промените настройката си? Ако ви липсва такт в отношенията с другия, вземате решение да подобрите тази точка.

Риби

Връзките ви се развиват с добро темпо през септември. Лесно е да си поставите цел. Легендарната ви срамежливост интригува и очарова. Вие сте същество, което има особена сила. Способността ви да съблазнявате е на най-високо ниво, ласкаят ви, възхищават се на качествата ви. Общуването върви много добре.

Обвързани

Ако в конкретен момент планетите са хвърлили светлина върху живота ви като двойка, той вече е приключил. Предстои красива реконструкция. Заслужавате похвалите, които партньорът ви отправя към вас. Около 14-ти септември се появява нов общ проект и вие сте на своя малък, розов облак.

Необвързани

Най-накрая решавате да отключите чувствата си. Бързо ще видите какъв късмет имате, срещите се множат, търсят ви, имате избор. Очаква ви нещо много хубаво веднага щом се отворите към новите емоции.

 

Месечен хороскоп за септември