Може би грешките се тези, които ни учат. 

Може би първо трябва да ни разбият сърцето, за да намерим истинската любов, за да открием себе си.

Разбирам, че любовта, която боли, е най-лошата. Това е връзката, на която сме се отдали напълно, но не сме получили същото обратно. Затова сме разбити на малки парченца и преосмисляме всяко едно малко нещо. Чудим се дали не е трябвало да видим знаците много по-рано, защото тях ги е имало, но ние така и не сме ги забелязали... или просто не сме искали да си признаем.

Да, всички правим грешки. Понякога избираме хората, които не са за нас и отчаяно се опитваме да накараме връзката ни да проработи, защото не осъзнаваме какво се случва.

Защото учим най-важните уроци, когато минаваме през тези болезнени преживявания.

Може би няма нещо такова като грешка, когато тя засяга нас - кои сме, кого обичаме и какво ни наранява. Щом е трябвало да се случи, е нямало как да го избегнем.

Може би е трябвало някой да разбие сърцето ни, за да намерим любовта на живота ни.

Когато говоря за грешка, имам предвид връзката, която е токсична за нас, която е трябвало да прекратим отдавна, но така и не сме сложили край. Просто поради някаква причина не сме го направили... И е трябвало да научим урока, че просто не ни е било писано.

Краят на връзката е бил наложителен, за да ни разтърси и да се променим.

Но да се възстановиш не е никак лесно. Отнема много време, енергия и желание да вземем това така важно решение да се отделим от токсичността около нас и да станем по-силни, за да не бъдем наранени в бъдеще.

Можем да обичаме, защото притежаваме силата на знанието, но и винаги можем да си тръгнем с високо вдигната глава, особено когато осъзнаем, че човекът насреща не ни обича. Научили сме се да обичаме себе си преди всичко...

Но, мила, когато срещнеш истинската любов, няма да има въпроси, няма да има излишна драма и безсънни нощи. Това ще бъде онази спокойна и грижовна любов. Тя ще ти покаже защо с другите не се е получило. Защото след всичко, през което си минала, е време да обърнеш внимание и да се отдадеш на този, който наистина те заслужава

И това не само ще те направи по-добрата твоя версия, но и ще те научи да бъдеш себе си. Защото това прави любовта - учи хората да бъдат себе си и изважда на показ най-хубавото от тях. А ти заслужаваш точно това!