Когато става въпрос за любовни истории, има една, която често попада пред очите ни напоследък. Става въпрос за любовта между Кристиано Роналдо и Джорджина Родригес.

Приятелката на Кристиан Роналдо призна, че се е влюбила от пръв поглед във футболната звезда, след като се запознали, когато тя работела в престижен магазин за дрехи в Мадрид.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio)

Зашеметяващата Джорджина Родригес заяви, че чувството е било взаимно след срещата им през юни 2016 г. Тя сподели пред италианското списание Elle: "Първата среща с Роналдо беше в Гучи, където работех като търговски асистент. Дни по-късно се видяхме отново на събитие на друга марка и тогава можехме да говорим в спокойна атмосфера, извън работната ми среда. Това беше любов от пръв поглед и за двамата."

27-годишната брюнетка, която замени Мадрид с Торино, когато Кристиано подписа с Ювентус за 99 милиона паунда, нарисува идилична картина на живота в новия си дом.

Двойката има тригодишна дъщеря на име Алана Мартина, а Джорджина е отдадена и на отглеждането на почти четиригодишните близнаци на Кристиано Ева и Матео, и 10-годишния син Кристиано младши. Всички други деца на Кристиано са родени от сурогатни майки.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio)

Джорджина призна в интервю за испанското списание Hola! през 2019 г., че би искала да стане съпруга на футболната звезда, но опроверга слуховете, че те вече са сгодени. 

Тя сподели, че един типичен за нея ден започва със събуждане на децата, преобличане и закуска заедно, след това игри и приготвяне на обяд, последвано от дрямка, фитнес и СПА сесия. А за финал, филм с Кристиано преди лягане.

Тя добави в интервюто, озаглавено: "Моят живот с Роналдо": "Домът е там, където е семейството ми. Мястото, където съм най-щастлива, е моят дом, с децата и партньора ми. Нашата къща е нашето убежище, нашият храм, построен с толкова много любов."

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio)

Джорджина, която е израснала в град Хака в испанските Пиренеи, беше най-голямата подкрепа на Кристиано, след като се оказа, че е разследван от полицията в Лас Вегас заради обвиненията за изнасилване през 2009 г.
Футболистът отрече да е изнасилил американската обвинителка Катрин Майорга в хотел в града, както и отказа да заплати обезщетението, което тя искаше, в размер на 56 милиона паунда.

И ако това не е любов!