Въпреки че Марс напуска знака ви на 10-и, този месец все още ще бъде оживен. Защо? Защото Слънцето, Меркурий и Венера са във вашия знак. Тези енергии стимулират самочувствието и качествата ви. Те озаряват аурата ви с тази светлина, която ви кара да бъдете забелязани. Без да го правите нарочно, вие привличате погледите на хората. В този астрален климат, който е особено благоприятен за вас, ще трябва да внимавате за егото си, защото то може да вземе връх. Уви, това би довело до нежелани ефекти. За да избегнете това, не се опитвайте да защитавате идеите си на всяка цена. Вслушвайте се в другите, дори и да ви се струва, че са твърде предпазливи или консервативни. Именно в това състояние на духа, пропито с мъдрост, ще имате тези възможности за развитие, които желаете.

И този месец успехът ви зависи от способността ви да се справите с всички възникнали предизвикателства. Бъдете спокойни по този въпрос. Ще се справите блестящо! Лъвове, вашата харизма означава, че не оставате незабелязани. Това работи за вас, но понякога може да подразни някои хора. Затова се уверете, че не ги обиждате. По този начин ще привлечете благоразположението им, което е много по-полезно за напредъка ви, отколкото недоволството им. Във финансов план всичко е наред, но по неясни причини сте убедени, че сте без пари. Преди да се измъчвате напразно, проверете.

Съвет на месеца: Продължавате да се носите на вълната на успеха и това е добре. За да работят нещата във ваша полза, вслушвайте се в другите и им дайте възможност да маневрират.