Месец октомври обещава късмет, Лъвове. Есенният вятър ще донесе промени, като те ще бъдат свързани най-вече с личния живот. Необвързаните хора ще получат шанс да подредят съдбата си: Смяната на работата или местоживеенето ще им донесе нови запознанства. Позицията на Слънцето във Везни изисква работа върху себе си: Всичко в човека трябва да бъде хармонично. За да може вътрешното съдържание да съответства на външното, трябва постоянно да се усъвършенствате. Време е да посетите козметик и диетолог. Подобренията ще бъдат видими след Пълнолунието на ловеца през октомври, когато концентрацията на силите достига своя максимум. Това е подходящо време за стартиране на нови проекти, започване на обучение или изпълнение на планове, свързани с развитието на вашия бизнес.

В първите дни на октомври ще трябва да се посрещнат нови предизвикателства, човек трябва да е готов за всякакъв развой на събитията. Ще трябва да се учите бързо и да се адаптирате според обстоятелствата. Хороскопът съветва да се обърнете към опита на по-възрастните си колеги и дори да заимствате най-добрите им практики. При съмнения можете да привлечете треньор, който ще намери начин да укрепи духа. Под влиянието на Венера в Лъв желанието за висок статус може да придобие обсебваща форма, превръщайки хората в заложници на условностите. Мислите ви ще се въртят около едни и същи неща: успех в кариерата, маркови предмети, солидна среда. За да не се превърне животът в безкрайна надпревара за постижения, е необходимо правилно да се определят приоритетите.

От финансова гледна точка средата на месеца ще бъде трудна, но всеки знак има своя собствена степен на трудност. Въпреки благоприятните условия, хората от огнената стихия могат да профукат всичките си спестявания. Според общия хороскоп през октомври 2023 г. съществува риск да попаднете на измамници, обещаващи незабавни печалби. Важно е да се разбере, че безплатното сирене е само в капана за мишки. Меркурий във Везни ще помогне за привеждане на живота в равновесие, в резултат на което острите моменти ще изчезнат от само себе си. Разбира се, всеки има своя собствена рецепта за благополучие, но винаги е хубаво да бъдеш в центъра на вниманието. За да не откъсват другите възхитените си погледи от вас и да ви обсипват с комплименти, е важно да умеете да се харесвате. Може би трябва да се сдобиете с повече секси тоалети.