Холивудската легенда Майкъл Дъглас пожела на съпругата си, носителка на "Оскар", честита 22-ра годишнина от сватбата им. Актьорът от "Първичен инстинкт" публикува две любовни снимки от пищната им сватба, състояла се в хотел Plaza в Ню Йорк през 2000 г.

"Честита годишнина на моята любима Катрин! Обичам те толкова много @catherinezetajones ❤️ #22years", написа той в заглавието.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Michael Douglas (@michaelkirkdouglas)

 

"Запознахме се през 1996 г. на филмовия фестивал в Довил... мисля, че беше 1996 г.! Бяха ми казали, че Майкъл Дъглас иска да се срещне с мен. Бях малко нервна, защото не знаех за какво иска да се срещне с мен.”, споделя актрисата в интервю през 2001 г.

Тогава Дъглас рекламира "Перфектно убийство", а Зита-Джоунс - "Маската на Зоро".
Приятелите им Антонио Бандерас и Мелани Грифит ги запознават на специална вечеря. Там Майкъл попитал Катрин дали може да седне до нея. Той й казал, че ще бъде баща на децата й, което я шокирало и скоро след това й изпратил цветя, за да се извини.

Двамата започват приятелство. Девет месеца по-късно все още провеждам дълги разговори с него по телефона, имаме страхотни вечери, постоянно се чудех: "Защо не сме заедно?" - казва тя пред Кинг.

'Един ден се погледнахме и си казахме: "Много се забавляваме заедно" - казва тя.

Дъглас предлага на Зита-Джоунс в дома си в Аспен в навечерието на Нова година през 1999 г. с диамантен пръстен на стойност 1 млн. долара. Пожелаваме на звездната двойка още дълги години любов и щастие!