Изглежда, че невинната Майли, която бе подивяла за известно време, отново е тук или поне това ни подсказва новата песен на дивата, в чиито клип тя отново показва чувствителната си страна. 
 
Клипът към новата песен на Майли Сайръс събра почти 56 000 000 гледания в You Tube само за няколко дни. Песента постави тотален рекорд в мрежата с 19.3 млн гледания за 24 часа.
Надяваме се този успех да успее да замаскира лошата слава, която напоследък си спечели бившата Хана Монтана на едно от представленията си.

Това, което толкова разочарова публикатa, е неуважителното държание на звездата na сцената. Майли танцуваше неприлично и перверзно плезеше езика си, забравяйки, че в залата има и малки деца. Късите и прилепнали дрехи добре очертават красивото тяло на звездата, но тя трябва да спре да парадира с него във всеки клип, ако иска да запази феновете си.



Новият клип, за който ви споменахме в началото, започва с близък кадър на насълзените сини очи на Майли и продължава с полу-голото й тяло, докато тя руши стена с огромен чук, който облизва през няколко минути. Не можем да отречем обаче, че гласът на звездата е чудесен. Видеоклипът може да видите тук: