От 09.11. до 19.12. Марс, планетата, която отговаря за начина, по който се отстояваме и борим за нещата, ще преминава през знака Водолей, най-независимият и непредвидим знак от зодиака.

През този период можем да стартираме нестандартни дейности и доста настървено ще се борим за мечтите и целите си. Ще сме оригинални, ексцентрични и комуникативни и ще сме обзети от желание за промяна и развитие. Няма да търпим чужди мнения и насоки. Ще бягаме от рутината и стабилността и ще се стремим да открием нови хоризонти и нов смисъл в живота си.

Много е вероятно някои от нас активно да започнат да се занимават с телевизия, нови технологии, политика, инженерна дейност, астрология, астрономия, социални дейности или каузи.

Периодът е подходящ за преследване на цели и мечти, както и за търсене на помощ или подкрепа от социални контакти или приятели.

Ще търсим цялостната и пълна картина и общото благо и няма да сме дребнави и себични.

Най-ползотворно ще се отрази пребиваването на Марс във Водолей на въздушните знаци Близнаци, Везни и Водолей, както и на хората с Асцендент или лични планети в тези знаци. Те много добре ще знаят, как да правят впечатление на останалите и как да да печелят чуждите симпатии и подкрепа.
Една част от тях ще стартират ново начинание, което ще се окаже ключово за бъдещото им развитие, други ще започнат или задълбочат връзка, трети ще разширят или обновят домовете си или ще се преместят в ново по-просторно жилище.

Земните знаци Телец, Дева и Козирог ще получат интересни предложения и ще се натъкнат на хора, които много да могат да им помогнат за изпълнението на по нататъшните им планове и разгръщането на потенциала им.

Огнените знаци Овен, Стрелец и Лъв ще успеят да постигнат значителен напредък в любовта. Възможно е най-накрая да успеят да решат отдавна тормозещ ги въпрос или конфликт касаещ половинката, семейството или паралелна връзка в живота им.

Водните знаци Риби, Рак и Скорпион ще са изключително комуникативни и пробивни, особено по въпроси, които засягат финансовото им състояние. Възможно е голяма част от тях да сключват договори и сделки с цел печалба или да си закупят скъпи и ценни неща.