Карибските острови, намиращи се в Атлантическия океан, са включени в голяма част от мечтите на хората, обожаващи морския бряг и слънчевите бани. Ситен бял пясък, лазурно море, което се слива с небето в далечината, хамак, вързан за няколко палми на метри от плажа, коктейл с чадърче и много лед, сърф и вечно слънце – Карибите. Наистина изглеждат така, както ги виждаме в Холивудските продукции. Там идеалната почивка може да открие всеки, който предпочита да мързелува на плажа, вместо да посещава музеи и забележителности.



Кои са най-посещаваните Карибски острови и наистина ли са парченца от рая, ще прецените сами:

Сан Мартин
Част от острова е френска, а останалата половина – холандска, но това не е попречило на красивия остров да се напълни с нощни клубове, ресторанти и курорти, включително бунгала и красиви морски вили. Островът Сан Мартин е един от островите, при които спортът излиза на преден план, предимно гмуркане с шнорхел.



Аруба
Луксозни хотели, огромни казина и дизайнерски магазини са част от чудесата, които централните части на острова предлагат. Аруба е един от островите, които се включват в Карибския фестивал и очароват света с чудесните си костюми.



Бермудите
Бермудите привличат гражданите на света със своята нетипична архитектура и обичаи, които са сходни с британските. Огромното голф игрище кара всеки да забрави за високите температури и да поиграе голф с приятели.



А вие кой си избрахте?