Март месец е вече тук. Месец, в който всички се обръщаме към пролетта и нямаме търпение температурите да се повишат, за да си създадем нови и прекрасни спомени.

Март е и месецът, когато любимите ни дами се отрупват със специално внимание и разбира се, със специални подаръци.

"Как да избера идеалния подарък за 8-ми март?"; "Какъв трябва да бъде подаръкът за майка ми и какъв за любимата?"

Да, това са въпросите, които най-често си задават мнозина и резултатът винаги е един и същ - прекалено много часове и нерви, изгубени в търсене на подходящи подаръци за осми март. 

Тази година можете да си отдъхнете и да се доверите на нашите топ 5 предложения за подаръци за 8-ми март. Жените в живота ви със сигурност ще ги оценят. 

Изкусителен и запомнящ се аромат

В Parfium.bg всеки може да открие изобилие от дамски парфюми, есенции за мъже, унисекс аромати и парфюмни комплекти. Продуктите в онлайн магазина са с доказан произход и гаранция за оригиналност и качество.

Очакват ни и висококачествена маркова козметика от някои от най-любимите и добре познати марки в световен мащаб. Тук е мястото, където ще открием изящна бяла козметика, грим продукти и грижа за тялото – позволете си да заблестите със селекцията на Parfium.bg!

Бягство от града и сливане с природата

След всичките наложени ограничения тази година сте решили категорично да празнувате 8 март, но се колебаете само за едно… С най-добрите приятелки, за да е весело и щуро по женски?  Или с половинката, за да е романтично и да се почувстваш желана дама на сърцето? А защо не и двете!

Специалният ваучер за 8 март на „Тракиец“ – комплекс за релакс и езда, дава шанс да имате всичко, събрано на едно място. Дори повече от всичко: празнична вечеря, разходка на кон, тур „Опознай света на конете”, релакс център, включващ сауна, парна баня, джакузи, басейн.

Ако все пак не успееш да посетиш комплекса на 8 март, опознай света на конете и се отдай на релакс в „Тракиец“ и по друг повод.

Красотата, към която се стреми всяка дама

ARLEN.BG е запазената територия за всяка жена, която се вълнува и търси най-доброто от козметиката за себе си и своето семейство. ARLEN.BG ви дава достъп до световни марки, чиито продукти са комбинация от най-доброто от природата и науката.

Само в ARLEN.BG ще получите професионална консултация за спецификите на косата ви - кои са най-подходящите продукти за нея. Бъдете още по-бляскави и красиви със специалните марки гримове и допълващи продукти за вашата визия, а за да имате здрава и по-млада кожа не пропускайте да изберете от високия клас продукти за лице.

Обувките - най-силното оръжие на всяка жена

Има ли жена, която да не обожава обувките? Разбира се, че няма. Ето защо именно обувките са сред най-желаните подаръци за 8-ми март. В Galdini.net разнообразието от модели е огромно, което означава само едно - има за всекиго по нещо.

Спортно-елегантни, официални или ежедневни и комфортни - няма ограничение. Новата колекция обувки в Galdini.net ни предлага стилни и качествени модели, идеални за предстоящия сезон.

Когато грижата и красотата се срещнат

Именно пролетта е сезонът, когато имаме нужда от детокс. WOW TEA са натурални продукти за детоксикация и контрол на теглото, които дават много добри резултати. 

Този 8-ми март подаръците ни могат да са под формата на вкусен чай, който да дава на организма ни точно това, от което се нуждае - детокс, отслабване или суперхрани. Изборът в WOW TEA е голям, а комплектите, които включват различни видове чай и подходящи аксесоари за тях, са идеалния подарък. 

Можете да се възползвате и от 10% процента отстъпка на всички продукти на WOW TEA с код DAMA10.

Този осми март обещава да бъде наистина вълшебен и изпълнен с прекрасни мигове с любимите хора. А когато знаем точно какви подаръци да подарим на любимите дами в живота ни, празникът може да започне.