По традиция най-трудният месец от годината, под влиянието на енергията на зодия Скорпион, ще ни донесе сериозно разклащане по въпросите за любовта и връзките.

Скорпион

Пълнолунието в Телец ще ви накара да вземете важно решение на 15-ти ноември – къде ще се преместите с половинката ви, дали да сте заедно и къде. Вселената ще ви подскаже, че вероятно трябва да промените местожителството си или начина, по който е организиран съвместният ви живот като цяло. След 15-ти ноември Плутон ще се премести във вашия сектор на местообитанието за следващите 20 години, което означава, че може да решите да се преместите или да имате важно събитие по отношение на мястото си на пребиваване.

Телец

Новолунието в Скорпион на 2 ноември може да ви донесе нова връзка, която ще е жизнена и изпълнена със страст. Този човек може изключително бързо да ви убеди да се ожените, тъй като управителят на сектора на отношенията ще се премести в дома ви на статуса за следващите 20 години след 15-ти ноември. Следователно всичко може да се развие дори по-бързо, отколкото си мислите.

Близнаци

През ноември Меркурий преминава в ретроградна позиция, което ще ви накара да преразгледате отношенията си с колегите. Може да се върнете при бившия си или да помислите дали отношенията в настоящата ви връзка се развиват по начин, по който искате. Вероятно човек от миналото ви ще се свърже с вас сякаш от нищото. И още следващият месец, през декември, по време на Пълнолунието на 15-ти, ще се изправите пред сериозен избор в любовта.

Лъв

През целия месец ноември Марс ще бъде във вашия знак и може да ви донесе интересен и активен партньор. Бъдете сигурни, че този човек със сигурност ще бъде вашият кармичен партньор. А всички ситуации във взаимоотношенията ви през месец ноември ще ви помогнат да станете по-добрата версия на себе си.