Една от най-големите грешки в живота ти може да се окаже това да се омъжиш за грешния човек, за онзи, който дори и малко не се доближава до идеала ти за мъж. Трудно е да си с човек, който не те оценява и не уважава твоите мечти и избори, нали? Защо тогава умишлено да си го причиняваш?

Ако мислиш да се вречеш на мъж, който притежава някои от тези 15 качества, то определено трябва много добре да обмислиш избора си!

1. Липсва му широка перспектива

Човек, който няма по-широка перспектива, винаги ще бъде грешен избор. Животът ти може да пропадне, защото той ще внася само негативизъм в живота ти.

2. Не харесва животни

Да, има хора, които не харесват животните, а има и такива, които ще те карат да направиш избор между тях и домашния ти любимец. Едно е да си алергичен към животинките, съвсем друго е просто да ги мразиш, защото... и ти не знаеш защо.

3. Връзката ви не е от най-спокойните

Всяка връзка има своите правила, но тя никога няма да бъде здрава, ако единият постоянно ги нарушава.

4. Никога не спазва обещанията си

Естествено няма как да спазим всичките си обещания, но ако човекът до теб ги поставя постоянно, а не виждаш изпълнението им, то трябва да се замислиш защо всъщност си с него. Внимавай, в този случай съвместният ви живот няма как да бъде основан на доверие.

5. Не смята, че си толкова забележителна

В една връзка партньорите трябва да са равни, защото иначе единият от двамата не се чувства достатъчно обичан. Ти трябва да си винаги негов приоритет!

6. Не се съмнява в себе си

Човек, който никога няма съмнения за себе си, не е този, с който трябва да прекараш живота си. Не трябва да си с мъж, който винаги смята, че е прав, и не се интересува от твоята гледна точка.

7. Дава прекалено много извинения

Прекалените извинения почти винаги означават, че половинката ти има други по-важни неща в живота си от теб.

8. Споровете ви нямат край

Няма връзка, в която партньорите да не се карат, но споровете винаги трябва да бъдат приключени, а не да се оставят с отворен край.

9. Той винаги има последната дума

Добрият партньор не трябва да те прекъсва, когато искаш да кажеш нещо, защото в такъв случай показва неуважение.

10. Лъже

Честността е много важна част от една връзка, както и от един човек. Много малко лъжи могат да бъдат простени, но не бива да се повтарят. Всеки лъже, но не трябва да е за големи и важни неща.

11. Зависи прекалено много от теб

Една здрава връзка включва двама независими човека, които не са като вързани един за друг. В противен случай, това би означавало, че единият е прекалено несигурен.

12. Не толерира семейството си

Човек, който се е отказал от семейството си, не би бил добър съпруг, камо ли баща!

13. Има порок, който ти пречи

Това не засяга толкова връзката ви, ако ти нямаш проблем с това. И все пак, ако си го помолила многократно да спре да пуши, имай предвид, че с времето това може да започне да те дразни много и да се стигне до множество скандали.

14. Не показва никаква зрялост

Такъв мъж няма как да води дълга връзка, какво остава за семейство... Е, още ли мислиш, че трябва да си с него? 

15. Обижда те

Най-лошото, което може да се случи на една жена, е половинката ѝ да я обижда и да се държи непристойно с нея. А посегне ли ти... Бягай от глупака!