Мило момиче, може би краят на една любовна връзка не е най-лошото нещо на света. Може би е за добро. Може би съдбата ти подготвя нещо много по-хубаво. Ето защо трябва да загърбиш миналото, да се отървеш от ненужните тъга, вина и лоши емоции. Вселената знае какво ни трябва и какво заслужаваме, затова винаги ни насочва в дадена посока. Тя знае, че хората винаги се подценяват и не се борят за това, което заслужават наистина.

Със сигурност знаеш, че партньорът ти вече не е до теб толкова, колкото преди. Вместо „Не се притеснявай, тук съм за теб“ чуваш „Съжалявам, зает съм в момента, нямам време да ти помогна“. Егото му говори вместо него. „Разбира се, че съм прав“ е фраза, която все по-често оглася стаята. Не ти казва, че съжалява, защото те е наранил. Може би любовта се променя във времето. Някои връзки стават грозни и се разпадат. Ти знаеш кога се случва това, защото започваш да се съмняваш.

Важно е да изберем внимателно човека до нас. Той трябва да е от хората, които вярват, че любовта в една връзка изисква постоянно внимание, че магията е съществена част от нея. И двамата трябва да полагате усилия, за да може да се чувствате обичани. Тя трябва да гори, да трепти.

Има и връзки, които са като любимия ни чифт обувки от детството. Влюбени сме в тях, макар и да не са идеални, но в един момент се износват и трябва да ги сменим. Колкото и да сме тъжни, трябва да го приемем. Така е и с някои отношения.

Раздялата може да е различна всеки път. Може да е тиха, да е шумна. Може да продължи дълго или да е кратка. 

Каквото и да се случва, трябва силно да вярваме, че правим правилното решение. Заслужаваме повече.

Хората се променят, мило момиче, а с тях се променя и обичта им към теб, но ти не си виновна за това. Бъди силна и наричай нещата им с истинските имена. Ти си силна, борбена и знаеш, че зад ъгъла те чака нещо много по-хубаво и по-стойностно от това, което имаш сега. Да си тръгнеш от връзка, лишена от любов и топлина, може би е най-смелото нещо, което можеш да направиш, но едно е сигурно: Няма да искаш да погледнеш назад!