Малката Ема беше най-младият член в състава на любимия ни сериал „Приятели“ (или поне докато не се запознахме бегло с новородените близнаци на Моника и Чандлър). И сякаш беше вчера, когато я видяхме за пръв път, но ето че вече са минали 17 години... Можете ли да си представите?

В един от епизодите компанията от приятели празнува първия рожден ден на Ема и Рос решава да заснеме видеокасета, която момиченцето да види, когато навърши 18. В един момент Чандлър казва: „Здрасти, Ема. 2020 година е. Вече събуди ли се от следобедната си дрямка?“ Тогава ни се е струвало толкова далечен този момент, но ето че догодина е 2020-та и Ема ще навърши 18 години.

Момиченцето беше изиграно от близначките Ноел и Ками Шелдън, които и до днес се занимават с актьорство. Те се редуват да играят дъщерята на Рейчъл и Рос до приключването на сериала през 2004 г.

Днес момичетата са на 16 години и скоро ще ги видим в филма на Джордан Пийл „Ние“.

Ако все още не се чувствате достатъчно стари, ще ви кажем, че близнаците Коул и Дилан, които изиграха сина на Рос – Бен Гелар, днес са на същата възраст, на която беше Дженифър Анистън в първия епизод на сериала. И двамата са на по 25 години – точно на толкова е и Анистън, когато снима пилотния епизод. От екипа само Матю Пери е по-млад от нея и тогава е на 24 години.

Момчетата също се занимават с актьорство и до днес. Коул първи участва в популярния сериал "Ривърдейл", а по-късно, във втори сезон, към него се присъединява и брат му.

Освен това днес Кортни Кокс е по-възрастна... от Ричард в сериала!

Как лети времето, нали?